Petíciót indított a baloldali sajtó kereszténygyalázása ellen a Vasárnap.hu

2020. április 30. 8:18
A közelmúltban ismét megszaporodtak a baloldali sajtóban a kereszténygyalázó írások, képi tartalmak.

Ahogy a Mandiner is megírta, a baloldali sajtó szintet lépett a vallásgyalázás számukra otthonos területén. A Vasárnap.hu szerint mindezt már nem szabad szó nélkül hagyni. Azt írják, hogy

a magyarországi baloldali sajtó fősodra előszeretettel fogadja be ezeket a tartalmakat,

és nyújt nekik megjelenési lehetőséget, semmibe véve ezzel a magyar társadalom többségének hitét és meggyőződését. Legutóbb éppen a Népszava közölt egy Jézust gúnyoló, a keresztény embereket egyértelműen sértő, viccesnek szánt, ám egyáltalán nem humoros karikatúrát.

A lap felszólítja a baloldali sajtóban publikáló szerzőket, karikaturistákat, hagyjanak fel ilyen jellegű tartalmak létrehozásával. Javasolják, hogy e botrányos megnyilvánulások helyett értékteremtő, a lelket, szellemet építő, hasznos tartalmakkal szolgálják olvasóközönségüket. Hozzáteszik, hogy elég volt a baloldali sajtó kereszténygyalázásából, elég volt a Jézus Krisztust gúny tárgyává tévő megszólalásokból,

elég volt a vallásos emberek kifigurázásából, az egyház nevetségessé tételéből, információk elhallgatásából, tények kiforgatásából, az offenzív egyházellenes újságírásból.

A Vasárnap.hu azzal fejezi be cikkét, hogy kiállnak a keresztény értékek mellett, védelmünkbe veszik Jézus Krisztus alakját, és olyan újságírás mellett szállnak síkra, amely értékteremtő és értékhordozó. A petíció itt érhető el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ráadásul milyen liberálisok, akik nem hajlandók elfogadni az egyén szabadságát, ami eltér az övékétől?
Ezek liberalfasisztak!!!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés