Franciaország: ketten meghaltak egy késes támadásban

2020. április 4. 15:31
Többen megsebesültek a merénylet során.

Két embert öltek meg, és legalább négyet megsebesítettek szombaton Dél-Franciaországban egy merénylet során – írja a Telegraph. Az egyik sebesült állapota kritikus.

Egy férfit letartóztattak pár perccel a támadás után. Az ügyészek próbálják megállapítani: vajon terrorizmus gyanúja merül-e fel. A tanúk azt mondták az újságíróknak, hogy a támadó a támadás alatt „Allahu Akbar”-t kiáltott. Az esetet azonban eddig még nem adták át a terrorizmus-elleni küzdelemmel foglalkozó speciális ügyészeknek.

A gyanúsított azt mondta a nyomozóknak, hogy szudáni, 1987-ben született, és a támadás helyétől néhány méterre lakik.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet, hogy a koronavírus koronáját akarta ellopni.

Válaszok:
pollip | 2020. április 4. 17:13

Mentális problémákkal küzd, aminek oka maga a francia társadalom....

Ugye annyira azért nem vagy elvetemült, hogy azzal gyere, Magyarországon nagyobb a százezer lakosra jutó gyilkosságszám, mint Franciaországban...

Szudánról találtam a wikin egy furcsa félmondatot:
"Magyarországot 2008. november 30-a óta a helyszínen a Magyar Iszlám Közösség képviseli, mint hivatalosan regisztrált egyedüli magyar NGO."

Azért óvatosan a muszlim kanok iránti előítéletességgel! Több európai nyugati ország statisztikáiból látszik, hogy 40%-uk például még nem volt büntetve erőszakos bűncselekményért...

És az index ezt a hírt le tudta hozni úgy, hogy az elkövetőről nem derül ki, hogy nem őslakos francia és a vallásáról az hogy muszlim... Ezt viszont szépen kiemelték: "Az esetet egyelőre nem tekintik terrorista támadásnak"
Az index újságírói furcsa világban élnek, ha azt hiszik ez így rendben van...

Hát a francia terrorelhárítás néha dadog...
Nézzük meg hogyan kell ezt csinálni- mai hír:
"Kommandósok agyonlőtték az Iszlám Állam terrorszervezet egy tagját Murmanszkban az éjszaka folyamán. Az orosz Nemzeti Terrorelhárítási Bizottság tájékoztatása szerint a férfi, aki terrorcselekmény elkövetésére készült, lőni kezdett a kommandósokra, amikor el akarták őt fogni."

OK, hogy a víruszárlat alatt elfoglalod magad, az alkohol viszont nem OK...

no igen, a masik virus se veszelytelenebb...

Szánalomból szóltam hozzád- no beszélgetés!

Évek óta próbálom az hozzád hasonlóan ostoba fölényességű lipsiknek elmagyarázni, hogy az Eurostat gyilkossági rátái Magyarország esetében szándékosan eltúlzóak,, a valós ráta a jelzett felét sem éri el. Ilyenkor adok irodalmat és a legtöbbeteket többé nem látom...
https://korrektelemzesek.blog...

Késsel támadó vírus is van már? Melyik alfaj?

Köszönném, de nem az én munkám. Azért az anyagban található érveket, statisztikai adatokat én is megtaláltam függetlenül a blog szerzőjétől- én nem a németeket a svédeket használtam kontrollként a régebbi beírásaimban. Viszont a citált blog nagyon kerek egész és mindig kéznél van...

Az elmúlt két évben legalább 20 igen penetráns lipsinek szedtem össze az anyagokat a hamis emberölési ráta kapcsán. Nem csoda, hogy picit karcosabb lettem- szóval bocs.
Az EUStat adatoknál az az érdekes, hogy egy sor országnál tökéletesen passzol az országos statisztikákkal- Pl Svédország esetében szépen látni a folyamatos romlást a migráció előrehaladtával. A bűnözés helyzetéről a meggyilkoltak száma alapján lehet a legbiztosabb következtetést levonni- ezért idegesít az Eustat, mert a magyar jelentésekben világosan benne van, hogy a befejezett emberölések száma mi évente. Ezek alapján az utóbbi években jobb lett a gyilkossági rátánk, mint a muszlim migránsokkal megvert Nyugat-Európáé.
https://www.bra.se/bra-in-engl..

Elképesztő a média hatalma és felelőssége Európa muszlimokkal való elárasztásában. Az index-444-168óra-24hu és a Guardian-al fémjelzett nagytesóik vajon beszámolt-e arról, hogy április 22-én az angliai Heaton egyik parkjában egy hithű szomáliai harmincas nő az apja előtt vágta el egy hétéves fehér kislány torkát? Erről Banksy nem akar falfirkát festeni a kivégzett Emilyről?
Az európai haladárok miért nem kezdenek kampányba, "tégy a muszlim erőszak ellen" szlogennel? Mondjuk lehet elriasztja őket Tommy Robinson esete, aki a paki pedofil kanok tárgyalása előtt készített videót az újangolokról, amiért faszán le is tartóztatták. Pedig az elemzések szerint évente majd húszezer(!) áldozata van a pedofil muszlim paki hálózatoknak csak Angliában, ami egy józan emberben felvet kérdéseket a nyugati ember morális állapotáról...

https://voiceofeurope.com/2020..

A hétéves Emily Bolton kivégzéséről nem sietett beszámolni a Brit média. A helyi Bolton News beszámolt a kivégzésről, említést se téve róla hogy a támadó egy 30-as muszlim szomáliai nő.
A twitteren picit több infót lehetett gyűjteni...

https://www.theboltonnews.co.u..

https://twitter.com/Imamofpeac..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés