Orbán Viktor: Egyetlen magyar sincs egyedül!

2020. március 29. 17:32
Tizennyolcadik nap. Körkapcsolás. Egyetlen magyar sincs egyedül! – írta közösségi oldalán a miniszterelnök.

 A kormányfő által a koronavírus-járvány miatt hirdetett veszélyhelyzet tizennyolcadik napján megosztott összeállításon magyarországi és határon túli futballszurkolók körkapcsolás-szerűen éneklik el az Ismerős Arcok zenekar Nélküled című dalát. A videón feltűnik a magyar labdarúgó válogatott olasz szövetségi kapitánya, az Olaszországban tartózkodó Marco Rossi, valamint a nemzeti tizenegy csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs, aki az Egyesült Arab Emírségekből jelentkezett az összeállításhoz.

Orbán Viktor a felvételen emlékeztet, március 28. és április 11. között az egész ország területén kijárási korlátozás van érvényben. „Két héten keresztül mindannyian az otthonunkat, vagy a lakóhelyünket csak munkavégzés, vagy alapvető szükségletek ellátása céljából hagyhatjuk el” – fogalmazott a kormányfő a videón.

(MTI)

Összesen 127 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon durva! Sokan éheznek!
Ott nincsenek gazdagok??????

Az tetszik, hogy a Nélküled-re rendre iderajzanak az ellenzékiek:-)
Ezzel is bizonyítják, hogy bizony mozgósító ereje van ennek a dalnak:-)))

Mindez érzelmi viszonyulást jelent, mihez is? Az országhoz, amelyben élünk, amelyben gyermekeink és unokáink élnek, a viharos történelmünkhöz, a sok-sok szenvedéshez, fájdalomhoz, megaláztatáshoz, véráldozathoz, örömteli élményekhez, a jövőbe vetett hithez, mindenhez, amit ez az ország, haza adott, ad, adhat az itt élőknek, mindenkinek, annak is aki a hazájának, annak is aki csak átmeneti szállásnak, megélhetési állomásnak tekinti, annak is aki röghöz kötöttként éli napjait, s annak is, akit nem kötnek ezek a rögök.

De most mindenkinek viszonyulnia kell a helyhez, a helyzethez, s el kell döntenie, hogy képes-e a közösség érdekei alá rendelni személyes ambícióit, külön utasságát, érzelmi-értelmi másságát, kívül állóságát, idegenségét, az ezen közösséghez való tartozás minden vékony szálát elutasító princípiumait, ideológiailag determinált Orbán-ellenes gyűlöletét, tájékozatlanságából, képzetlenségéből, ideológiai vakságából fakadó zsigeri elutasítását.

A magam részéről most a közösségi érdekek elsődlegességére szavazok, az összefogásra. Miért, kiért? A köztünk élő idősekért, fiatalokért, gyermekekért, Tunya, még érted is.

Én hallottam, amikor anyádat basztam a ravatalon.
X

Demagóg vagy, nem is kicsit.
X

magam csak arról hallottam, hogy az intelligencia szint, a beszédkultúra alapján kezdtek el válogatni......

You'll never walk alone

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés