Vona: Amit az ellenzék tesz, az Orbán Viktor érdeke

2020. március 27. 8:22
Orbán Viktor csapdát állított a volt Jobbik-elnök szerint.

„Nem azt mondtam hogy ez egy jó törvény. Az a kérdés, hogy mi a kevésbé rossz” –  mondta a Második Reformkor Alapítvány alapítója az Egyenes Beszéd csütörtök esti adásában. „Orbán Viktor így azt tudja mondani, hogy egyedül csinálta végig a koronavírus elleni harcot”– indokolt Vona, aki szerint pont ezért nem tette bele a kormány a törvényjavaslatba a 90 napos határidőt.

A beszélgetést ide kattintva tudja meghallgatni.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hann elvtárs pedig aktívan segítette ezeket a marhákat, hogy sétáljanak be az erdőbe... :) https://888.hu/csak-neked-csak..

Szerintem Vonának is igaza van, és neked is. Igen, ez csapda, és igen, az ellenzék szépen beleállt. Vagy mert úgy érezték, hogy nem tehetnek mást, mert az elmúlt 10 évet végigdiktatúrázták, mert mindenben obstruáltak Orbánnal szemben. A másik lehetőség, hogy ilyen hülyék. Ezt az eshetőséget sem zárnám ki.

Mindenesetre tény, ez az ellenzék nem ér egy kalap szart sem. Haszontalan.

Válaszok:
Berecskereki | 2020. március 27. 9:22

Vona Gábornak részben igaza van, ahogy Torockainak is.
Az ellenzék azonban buta, logikátlan, önfejű, gyülölködő és ez fölülír mindent.
Jól is kijöhetett volna belőle, akár úgy is, hogy ,,visszatámad,,. A felsoroltak azonban elvették a józan ítélőképességüket, s most kínban vannak, hogy miképpen magyarázzák meg.

(Azt, hogy miképpen jöhettek volna ki jobban, nem írom le, mert nem akarok tippet adni nekik. Nem érdemlik meg.)

Válaszok:
lavor | 2020. március 27. 12:28

99 %-ban egyetértek veled.

Még valami a témához. Ha már csapdáról és taktikázásról beszélünk akkor sumák módon az ellenzék taktikázott, mert a korábbi egyeztetésen nem jelezték, hogy nem szavazzák meg a Házszabálytól eltérő kivételes eljárást, amelyhez négyötöd kell. Ekkor a beterjesztő kérhette volna a sürgősségi eljárást, amihez kétharmad elégséges. Így ma már szavazhattak volna a beterjesztésről.

Valamelyik korábbi hozzászólásomban leírtam, hogy az ellenzék nem fogja megszavazni és zsákutcába lavírozzák magukat. Ez történt. Egyék meg amit főztek.
Úgy látszik a Mi Hazánk képviselőinek több eszük volt.

Ahogy látom, az ellenzéknek most valami párhuzamos kormányzás jár az eszében, legalábbis ezt próbálják eljátszani, mindenféle jogi hatáskör nélkül.
Ugye Gyurcsány és Jakab, és még ki tudja ki, online jelentkeznek nap, mint nap, és hazugságokkal, valamint osoba követelésekkel hergelik és uszítják hífeiket.
Karácsony meg állítólag a kormányhoz hasonló keleti "portyára" készül, csak tudnám, hogy mivel és hogyan.
Teljesen elborult az elméjük.

Nem volt itt semmiféle csapda, kaptak az ebben a ciklusban és az előzőekben kétharmaddal kormányzó miniszterelnöktől egy esélyt, amit elutasítottak.

A jég most is csúszni fog, Gyurcsány nem először gondoskodik arról, h. elhasaljanak.

Érdekes, h. Vona ezt most ilyen tisztán látja, a volt harcostársait meg elvakította az önkormi győzelem. Viszont ez más, ez egy tök rohadt járvány és jobb lett volna vállvetve benne lenni az elhárításban, mint megosztani, gyűlölködni és reménykedni, h. Orbánnak NEM lesz folyamatosan szerencséje és akkor jöhetnek ők. Ezek az ország-koronavírus háború elvesztésére játszanak és nem előkelő, hanem ellendrukker idegenként választottak szerepet.

Ezzel sokaknak NEM okoztak csalódást, hozták a formájukat. Normális ellenzék NEM játszik a nemzetközi színtéren sem a kétharmaddal győztes hazai kormánya ellen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés