A kanadai liberálisok nem szabnak határt a gyilkolásnak

2020. március 5. 11:56
A tengerentúli országban minden eddiginél radikálisabb az eutanázia engedélyezése.

A liberális fellegvárnak számító Kanadában kibővítik az eutanázia alkalmazásának lehetőségeit. A meglehetősen megengedő abortusztörvények már eddig is több mint százezer meg nem született gyermek halálát okozták, az eutanáziatörvény Trudeau-féle változata pedig 13 ezer idős és beteg embert gyilkolt meg. De a dilivonaton nincsen fék, így egy még inkább megengedő eutanáziatörvényt mutattak be, mely szerint nem kell haldokló betegnek lenni ahhoz, hogy eutanáziát hajtsanak végre, még akkor is, ha a beteg gyógyítható lenne.

Emellett szabadon végre lehet hajtani az eutanáziát olyanokon, akiknek a halála „ésszerűen előrelátható”, nem szükséges a beteg személyes hozzájárulása, egy tanú is elegendő, sőt ha úgy ítélik meg, hogy a beteg „nem képes hozzájárulni”, akkor is elvégezhető az eutanázia. Az öngyilkossági szándékkal történő drogtúladagolást elszenvedett embereket a nővér vagy orvos is „halálba segítheti”. Ha a beteg jelzi, hogy nem kéri az eutanáziát, akkor is végrehajtják, ha „akaratlannak” ítélik a beteg reakcióit.

A mentális betegségben küzdőket is lehet eutanizálni, ha úgy ítélik meg, továbbá a szenvedést megkönnyítő módszerekről csupán tájékoztatni kell a beteget, nem szükséges kipróbálnia. Az élet tiszteletének totális elvetését produkáló liberális politika számára láthatóan semmi sem szent és nem tartja vissza őket az sem, hogy konkrét népirtást visznek véghez a törvényeikkel.

(Kép forrása: emaze.com)

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hol a határ? Következnek az elmebetegek és örökölt testi fogyatékosságúak?

Megható lehet a családban az utolsó emlék a nagymamáról, akit a szülők fogtak le, amíg az orvos beadta a méreginjekciót.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés