Bayer-fórum miatt ír levelet a Gyurcsány-párt Brüsszelnek

2020. február 25. 13:13
Nem hagyják annyiban az „európai magyarok”, hogy a publicista uniós pénzből rendezzen lakossági fórumot.

Nem tetszik a Demokratikus Koalíciónak, hogy a szerintük „unióellenes” Bayer Zsolt az Európai Szociális Alap pénzéből tart fórumot, ezért levélben fordulnak az Európai Bizottsághoz – közölte a párt az MTI-vel.

A Rónai Sándor által aláírt közleményben erről azt írják: „A miniszterelnök kedvenc véresszájú publicistája, Bayer Zsolt, aki előszeretettel szidja az Európai Uniót, Bonyhádon fog fórumot tartani, Magyarország és az EU jövőjéről és lehetőségeiről. Mindezt – az esemény plakátjának felirata szerint – az Európai Szociális Alap pénzéből.”

Hozzáteszik: szerintük „nevetséges”, ahogy az uniós pénzből „szidják” az EU-t. „A Demokratikus Koalíció levélben fordul az Európai Bizottsághoz, hogy felhívja a figyelmet az erősen megkérdőjelezhető programra. Több, mint nevetséges, hogy az EU-t fröcsögve szidó Bayer szempillarebbenés nélkül markolja fel az uniós pénzt arra, hogy abból – sejthetően – ugyanazt az Európai Uniót szidja és brüsszelezzen. Mi, európai magyarok azonban nem hagyjuk észrevétlenül ezeket a visszásságokat és felhívjuk az Európai Bizottság figyelmét, mire is megy el a támogatásuk.”

(Mandiner)

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ez egy komoly névtelen feljelentés volt... géppel írva."

Ez az EU-s szintű piti feljelentgetéssel nemcsak az országot de magát is lejáratja, másrészt valószínűleg több pénzbe kerül az EU-nak foglalkozni vele, mint amibe kerül, harmadrészt meg miért prejudikálja, hogy ki mit fog mondani.

"Nem tetszik a Demokratikus Koalíciónak, hogy a szerintük unióellenes Bayer Zsolt az Európai Szociális Alap pénzéből tart fórumot, ezért levélben fordulnak az Európai Bizottsághoz..."

Nekem meg az nem tetszik, hogy a magyar költségvetésből él egy magyarellenes párt.

Meg se kellett volna születniük.

Nem Gyurcsány cége kapott megbízást az Európai Bizottságtól? Érthető, ha attól fél, hogy ha másnak is adnak, neki kevesebb jut, pedig ha kell, ő aztán annyi pénzért fényesre nyalja az EU-t.

A "DK" úgynevezett európai magyarjai összekeverik a megalapozott kritikát a "szidalmazással".

Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként az adófizetők pénzéből lekurvázta az országot, pártársai meg tapsoltak neki Öszödön.

Ezt is meg kell írni az EU-nak.

Ugyan kérem!
Ferenc öszödön megmondta: Nem tökéletes. Ne is lesz.

Kell ennél több? Lehet, hogy az EU-ban még nem tudják?

Természetesen a kormánynak viszont kötelessége a "független" színházakat támogatni, pedig több, mint nevetséges, hogy a kormányt fröcsögve szidó színházak szempillarebbenés nélkül markolják fel a kormányzati támogatást arra, hogy Orbánozzanak meg rezsimezzenek.

Ugyanonnan, ahonnan az EU-nak. Az EU vajon filantróp humanisták gyülekezete, akik a saját vagyonukat fordítják az "elmaradott Kelet felzárkóztatására"?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés