Hódítanak az új liberális vívmányok – az Alapjogokért Központ szemléje

2020. február 22. 20:43

Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

2020. február 22. 20:43
null

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges Olvasóink jól tudják, hogy mai korunk legnagyobb újítói a liberálisok. Nos, ezen a héten is számos olyan innovatív ötletről számolunk be, ami reméljük, mihamarabb meghonosodik a mi kis poros Közép-Európánkban. Az egyik ilyen újítás egy demokrata, Alabama állambeli képviselőtől származik, aki úgy ütne rést az abortusz törvény korábbi szigorításán, hogy a 3 gyermekes, 50 év feletti férfiakat kasztráltatná. A haladó javaslatról az ABC News számol be, arról viszont nem sikerült információt szereznünk, hogy hogyan kerülheti el a törvényjavaslat az időnként változó nemű, identitású, vonzalmú és egyéb besorolású polgárok kirekesztését. Arra szintén nincs válasz, hogy vajon hogyan élhetnek e nagyszerű reprodukciós vívmánnyal a nehezebb anyagi körülményekben lévő sokgyerekes férfiak, mivel a beavatkozást természetesen saját költségen kellene elvégeztetni. Arról pedig szintén nem érkezett hír, hogy hogyan tudja majd megakadályozni Alabama állam a kasztráció elől menekülni próbáló férfiak szökését.

De a liberálisok nem csak az alhasi, hanem a nyaki részen is újítanak, legalábbis ami a kampánylogókat illeti. A Washington Times-ból ugyanis megtudhatjuk, hogy Bre Kidman az amerikai Maine állambeli szenátorjelölt a tolerancia jegyében guillotine-os logókkal kampányol. A jakobinus hagyományok iránt nyilvánvalóan vonzalmat tápláló nembináris amerikai Robespierre szerint a jelenleg is zajló osztályharc kifejezésére ugyanis ez a legalkalmasabb szimbólum, s az megjeleníti a forradalmi energiákat. Nos, a jó hír az, hogy a radikális zöld csoportok jó eséllyel beállnak a támogatók közé, hiszen sok guillotine, mint azt a történelemből jól tudjuk, jó hatással van a környezetre, csökkenti a fogyasztást és ezáltal a kibocsátást is. És a nyilvános kivégzések az embereket is összehozzák, jó kis bulik!

De lépjünk át Maine államból az óceán túlpartjára, ahol szintén hódítanak az új liberális vívmányok. A brit Koronaügyészség ugyanis nemrég adta ki 186 oldalas iránymutatását a gyűlöletbűncselekményekről, amelyet a középiskolás nebulók oktatásához kell majd az iskoláknak felhasználniuk. A diákok így végre megtudhatják, hogy bűncselekményt követnek el, ha nem barátkoznak homoszexuálisokkal. De az is bűncselekménynek minősül, ha az iskola kizárná azt, hogy a női mellékhelységekbe is bemehessenek szexuális identitásuk miatt. A „fürdőszoba jogoknak” keresztelt újító rendelkezések bevezetése üdvözlendő, ugyanakkor aggódunk, hogy azzal nehogy visszaéljenek a fehér heteró fiúk, lánytársaik női mosdókban való zaklatása céljából. A The Telegraph tudósítása itt olvasható.

És, hogy a brit rendőrség nem viccel, ha homofóbiát észlel azt a BBC beszámolója is megerősíti. Nagyon helyesen egy brit polgár ellen ugyanis azért folyt hosszú rendőrségi vegzálás, mert az halként azonosította magát, így gúnyolódva az LMBTQ közösségen. Sajnálatosan a bíróság nem ítélte el a gyalázatos vicceket, ami miatt bízunk benne, hogy hamarosan tiltakozó akciók fognak indulni országszerte, amiben a halászok és horgászok nagyszámú részvételére is számítanak majd.

Hasonló incidensre került sor Észak-Karolinában is, ahol egy transznőt egy szavazóbiztos kért meg a személyazonosításához szükséges igazolvány bemutatására. A Charlotte Observer tudósítása szerint, a sérelmet szenvedett transznő ezért most 25 ezer dollárra perli a választások rendjére felügyelő tisztviselőt, aki reméljük elnyeri méltó büntetését.”

A teljes szemle itt érhető el

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. február 27. 14:41
Én is hal vagyok, meg a feleségem is!
NagyLaci
2020. február 23. 16:08
Miért érzek egy enyhe értékrendi válságot???
Pierre
2020. február 23. 14:06
pedig vannak tudomanyos esemenyek a fideszhivek nivojan is: "A földbe csapódott rakétájával a laposföld-elmélet prófétája, Mad Mike." https://index.hu/kulfold/2020/02/23/a_foldbe_csapodott_raketajaval_a_laposfold-elmelet_profetaja_mad_mike/
Pierre
2020. február 23. 14:00
orban alcivil, altudomanyos cseledjei a bulvar mufajaban talaltak meg a lehetseges kommunikacios format a fidesz mentalis holdudvaraval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik