Félmillió embert vinne a déli határra Bayer

2020. február 7. 16:23
A tömeggel próbálná visszatartani a migránsokat.

A publicista saját blogján reagált a közelmúlt eseményeire.

Ugye, milyen fatális véletlenek vannak?! Egyszer csak megérkezett a magyar határhoz »pár száz« »békés« tüntető, és elkezdett tüntetni, hogy engedjük be (át) őket” – írta.

Bayer furcsállta a gyerekek megjelenését, amely jelenség szerinte az elhülyült nyugatiaknak szóló érzékenyítés. „Mostantól majd gyerekeket fognak emelgetni és mutogatni az egyre nagyobb számban felsorakozó tévé társaságoknak. Lesznek sírós arcok, síró gyerekek, síró anyák, síró férfiak, síró önkéntesek, síró tévések, síró civil szervezetek. Mindenki sírni fog, és hülye táblákat emelgetni.Csak útlevele, neve, életkora, származása nem lesz továbbra sem, egyiknek sem.”

Bayer ezután kiemeli a különbséget az 56-os menekültek, és a jelenlegi migránsok között, majd erősen zárja írását: „S akkor mondjuk ki újra, jó hangosan, nyugodtan és higgadtan, de nagyon határozottan a bennünket, a kormányt, a hazánkat megint provokálóknak: Mostantól, a politikai helyzet függvényében bármikor összehívhatjuk a Békemenet szervezőit, és a politikai helyzettől tesszük függővé, utcára vonulunk-e. Ez magában foglalja azt is, hogy akár félmillió emberrel felvonulunk a déli határ mentén, és ha kell, kimondjuk, amit Szürke Gandalf kimondott Mória bányáiban, a Khazad-dum hídján, az ősi világ démonának:

»ITT ÚGYSEM JÖSSZ ÁT!«

Összesen 138 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"ITT ÚGYSEM JÖSSZ ÁT!"

Helyes, helyes. Ezt kapják a rohadékok:

https://youtu.be/3xYXUeSmb-Y

Olvastam, hogy megint Marokkóiak annak köztük. Mert ott épp háború zajlik. Ja nem, csak több pénzt akarnak maguknak a füstösképűek. Világot látni, majd ellébecolni ingyé valami menedéktáborban, Germoneyban.

Minden tiszteletem azoké, akik itt még értelmes vitával próbálkoznak. Mint volt pár évvel ezelőtt. Persze akkor még Bayer sem képzelte magát vezénylő tábornoknak.

"Ez magában foglalja azt is, hogy akár félmillió emberrel felvonulunk a déli határ mentén, és ha kell, kimondjuk, amit Szürke Gandalf kimondott Mória bányáiban..."

Csákányt vigyetek magatokkal és kezdjetek ismerkedni a munka világával.
Ne csak a pofátok legyen ilyen nagy.

Lehet gyerekeket mutogatni. Ilyeneket is:
https://orientalista.hu/blog-p..
sokkolo-video-terjed-amin-egy-8-eves-isis-harcos-kivegez-egy-kereszteny-egyetemistat/
Lehet, hogy az a kisfiú már ott lebzsel a határnál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés