Újabb felvonás a Soros-Zuckerberg háborúban

2020. január 31. 21:19
Soros György szerint nem szabad Mark Zuckerberg kezében hagyni a Facebookot.

Ismét nekiment Mark Zuckerbergnek Soros György. Pénteken cikket közölt a befektető a New York Times-ban, ahol ismét kijelentette, hogy a Facebook vezetőjének le kellene mondania pozíciójáról, ezzel újabb löketet adva az évek óta tartó adok-kapoknak a két milliárdos között.

Soros szerint a Facebook gyenge szabályozási rendszere a politikai hirdetések terén Donald Trump győzelmét eredményezték 2016-ban. „Úgy gondolom Trump elnök és Mark Zuckerberg rájöttek, hogy érdekeik egybeesnek – egy újabb győzelem még több pénzt jelentene a Facebook vezetőjének” – írta Soros, majd hozzátette, hogy Sheryl Sandberg működésért felelős vezetőigazgatónak is be kellene nyújtania lemondását, sőt kényszeríteni kellene őket erre. „Egyszerű elvet követ Zuckerberg és Sandberg: maximalizálni a profitot a következményekre való tekintet nélkül. Így hát feltétlenül meg kellene oldani, hogy ne maradhassanak vezető pozícióban” – emelte ki.

Soros György és Zuckerberg harca legutóbb a januári davosi Világgazdasági Fórumon került elő, ahol hangot adott ismét meggyőződésének Zuckerberg és Trump feltételezett együttműködéséről. Zuckerberg ekkor is visszautasította a milliárdos kijelentéseit. 2018 januárjában is kritizálta Soros a Facebook vezetőségét a demokráciára fenyegető tevékenysége miatt. A Zuckerberg által ekkor elindított kutatást, melynek célja az volt, hogy tisztázza a Facebookot, többször is antiszemitának nyilvánították, hivatkozva arra, hogy Soros zsidó származású, és ez valójában egy ellene folytatott személyes támadás. Zuckerberg igyekezett ezeket a támadásokat is cáfolni.

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A vén rohadék biztos szeretne egy Ópenszoszájetibookot.

Soros fiának a kezében lenne a legjobb a facebook.

A tervnélküli filantróp papája is lenyugodna végre.

Pár hete folyamatosan támadják a rohadék libsik.

"megy a kamu színjáték..."
Valóban, ez ennyi.
Ebben a "háborúban" nem lesz halott egyik fél sem.
Eközben a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak irtása a Facebookon zavartalanul tovább folytatódik.
Ebben a "háborúban" ez a lényeg.
Ezeknek a nézése sem valódi.

nem csipem cukorberget de a ven fasz milyen alapon pofazik bele hogy mit csinaljon a sajat portaljan?

Soros soha nem mond és tesz semmit ok nélkül. Zuckerberg esetében viszont nagy fába vágta a fejszéjét így aztán az ki is fog csorbulni.
Zuckerbergnek is sok esze van, e nélkül nem tudott volna felépíteni egy akkora giga birodalmat.
Szóval Soros most veszíteni fog.
Mondjuk én nem fogom meggyászolni.

:) Van abban némi irónia, hogy Soroshoz képest Zuckerberg is szimpatikusnak tűnik. Mondjuk Sztálinhoz képest Lenin is egész elfogadható figurának tűnhetett valamikor.

Szerintem a világnak: mindegy.
A harc, bárki, Soros, Zberg, a győztes: a dominanciáról szól.
Ezen egyszerűen nem tudnak túllépni, ez van a génjükbe égetve.
Uralom, lenyomni a másikat, de mindenekelőtt: a munka náluk az, amikor a másik ember bőrét kiszívják, ameddig csak lehet és azon túl.

Ha ezek után mégegyszer azt hallom egy liberális és balos polgártársamtól, hogy lám-lám, miért támadja a csúnya fidesz azt a "szegény, öreg, magatehetetlen, 90-éves aggastyánt", akkor szemberöhögöm.

Zuckerberg eltolódott konzervatív és vallásos irányba, amióta apa.
Tehát fehér, heteroszexuális, hívő és némileg amerikai patrióta képződmény.

Az ateista filantróp elvből berzeng a vallásos zsidóktól, mint mindentől, ami nem a totális új embertípus kitenyésztésén munkálkodik.

Ja : és Zuckerberg feltárta és FELSZÁMOLTA (!) a saját cégében dühöngő abortusz-párti aktivisták torzító munkáját is.

Nem csupán hatalmi és gazdasági szférák ütköznek, de világnézetek is. Nyilván mindennek van anyagi vonzata, de az önjáró Zuckerberg kölyköt nem tudják úgy mozgatni a hiperlibsik, ahogy szeretnék. A felszín alatt komoly tektonikus mozgások lehetnek. Nehéz itt kiigazodni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés