A foltozott kabát, avagy az ellenzék esete a Betyársereggel

2020. január 23. 19:44

Kiss Adorján
Neokohn
A magukat a demokratikus ellenzéknek aposztrofáló pártok egy olyan ember mögé álltak be, akinek szélsőséges múltja bizonyított.

„Mint valamilyen lázadó tinédzser táskáján a zenekaros kitűzők, úgy sorakoznak Kálló Gergely plakátjain az ellenzéki pártok logói. A Jobbik politikusa a dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson méretteti meg magát: szinte a teljes ellenzék támogatását élvezve vág neki Kálló a február tizenhatodikai szavazásnak.

Ellenfelei között megtalálható többek között egy volt jegyző, egy Mi Hazánkos politikus, egy helyi zöldek támogatta civil, a halak énekléséhez hasonlóan gyakran észlelt Tempo Párt jelöltje és több független is. A kormányoldal nem indított senkit. [...]

A probléma nem más, mint az, hogy

a magukat a demokratikus ellenzéknek aposztrofáló pártok egy olyan ember mögé álltak be, akinek szélsőséges múltja bizonyított,

korábbi tevékenysége pedig kicsit sem elhanyagolható. Kálló Gergely ugyanis hűségesküt fogadott a Betyárseregnek (a gyakorlatban nem tudni, ez mit jelent), amely szervezethez köthető eseményeken Hitlert és Szálasit is éltető hangfelvételekkel szórakoztatták a résztvevőket. [...] ”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szerzőnek igaza van, de ez az "összefogás" szavazóit nem érdekli: szerintük bármi jó, ami nem a Fidesz. Aztán jön a borzalom: Niedermüller-Pikó-Baranyi-Horváth Csaba szindróma.

Például azért "probléma", mert "nemzeti radikálisként" összefeküdtök Fegyencékkel, tehát a szélsőballal. Ez abszurd, de nem óhajtalak meggyőzni, mert az októberi ellenzéki vereség is megmutatta ennek a határait. Nem rossz nekünk az "összefogás". A pártodat például az Új_SZDSZ 2022-re már el is parentálta. A balliberális kisgömböc elnyel tieteket.

Ez sokkal jobb.
Gyurcsányi anno a szóbeszéd szerint kivitte......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés