Norbi büszke rá, hogy szépen és intelligensen sikerült elmondania a véleményét

2020. január 22. 21:19
De a kommentekből áradó gyűlöletnek nem örül – derül ki az Egyenes beszédben Szentesi Évával folytatott vitájából.

Összesen 146 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az egész kijelentése nonszensz. Még ha esetleg csírájában akad is némi igazságrész benne, ahogyan ezt előadta, az számomra nyilvánvalóan egy egyszerű provokáció volt. Az utána jövő médiafelzúdulás meglepett, talán készültek is rá.

Mindenesetre szerintem pont ezt akarta, hogy ismét felkapják a nevét, és lám, a média, az "okos" tömegmédia, meg a többezer facebook kommentelő meg is adja neki ezt. Most minden médiaszereplő egymás sarkát taposva próbálja "cáfolni" a kijelentését. Meg kell mondjam, vérprofin csinálta. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen átlátszó provokációnak ennyien felülnek, de végül is a média ebből él. Ha épp nincs cirkusz, muszáj kreálni egyet.

"Csodálatos gumicsont, és rágja a paraszt :))"

Igen, egyetértek. Engem meglepett, hogy ekkora visszahangja lett a kijelentésének. Bizonyára uborkaszezon van. Szerencsétlen Gesztesi halálán már épp eleget csámcsogott a média, ezen az ügyön most kapva kaptak.

Norbi! Egyszer a Réka panaszkodott, hogy ha van rajta egy kis felesleg, akkor az a bajod, ha ledolgozza és izmosabb lesz, akkor pedig az, hogy szedjen fel pár kilót, vagyis sosem vagy vele megelégedve.

Egy régi valamiben olvastam, Réka mesélte, hogy az első gyerek születése után direkt figyelt, hogy Norbira is jusson ideje. Norbi mégis állandóan elégedetlen volt vele és ezt éreztette is.
Ha valaki olyan hülye, hogy nem látja be, hogy már nem ő az egyedüli a világon a feleségének, hanem a közös gyerek is, aki mivel kisbaba, időt igényel, arra mit mondjon az ember.

Én a vicsorgó "mosolyára". Hordhatna fogszabályzót.
De a teste is úgy ki van gyúrva, hogy kiáll az izmos hasa. Nem szép látvány.

Rékának több pénze van.
Norbi nagy veszteséggel zárta az évet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában