Vona Gyöngyöspatáról: Ne pénzben legyen kifizetve a büntetés

2020. január 21. 17:19
A Jobbik volt elnöke oktatást biztosítana a károsultaknak pénz helyett.

Az ATV „A nap híre” című beszélgetős vitaműsorának vendége volt Vona Gábor, a Jobbik egykori elnöke, Vadai Ágnes, a DK alelnöke és Rózsa Péter, a 168 óra szerkesztője. A műsor során szóba került a Gyöngyöspata-ügy is.

Vona azt javasolta: „Ne pénzben legyen kifizetve ez a büntetés, hanem, ha már itt gyerekekről van szó – tudom, hogy ez számtalan jogi problémát fölvet – a legjobb tanárokkal, a legjobb feltételekkel biztosítsunk nekik olyan oktatást, képzést, a legmagasabb szintűt, amivel nem halat adunk nekik, hanem hálót, és esélyt az életre.”

Vona álláspontját mind Vadai, mind Rózsa hevesen támadták. A teljes adást itt tekintheti meg. Vona javaslata 24:22-nél hangzik el.

(ATV)

Összesen 142 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt a faszit láttam már valahol..

Vona anno nem vonult Gyöngyöspatán?

Válaszok:
ThunderDan | 2020. január 21. 22:28

Ja.

http://nol.hu/belfold/vona_sze..

És ez a cikk pl. 2013-as, nem is mondjuk 2008-as.

Lélekkufár.

Esetleg azt is megtanulhatják valamelyik történelemórán, mit jelent az, hogy 'se pénz, se posztó'. Mert a sok huzakodásnak az lesz a vége.

Ott van pl. Zázri youtube-os oktatóanyaga, ahol maga próbálkozik rájönni az általa nem értett alapdolgokra.

"Te idióta,jártam Vona kétszobás paneljében a Bécsi úti 10emeletesek 4.emeletén.Aztán évekig parlamenti képviselő volt,a felesége is dolgozott.Nem villába költözött,hanem saját házba.Ma Magyarországon ezt nem engedheti meg magának egy képviselő? "

De, aztán megengedte hogy G.Lajos társaházába költözzön itt Hidegkúton, a reptér mellé. Kriszta asszonya beszart ettől, szelfi a budiban, hogy közel a First Ladység.
A választások utáni hétfőn leadta Zázri az Audi slusszkulcsot a recepciós csajnak és cuccolás. Vlogger, influenszer, magának próbálja elmagyarázni, amit sose értett. Nézettség alacsony, erre nem fizet jól a YT, fogy a zsé.
Kriszta asszony válna, de mint Zázriné, alacsonyak a köbgyökei. Ezt Ő mondta. Kinek kell egy Vonané?
Azzal hülyíti most a nejét, hogy II. Deák Ferencné lesz, még 10 év menetelés. Második reformkor :)
Ha marad a Főnök nemzeti polgári körében, ma az EMMI-ben lehetne munkaügyi államtitkár a képességeivel és nem kéne naponta hallgatnia Kriszta cirkuszait.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés