Vitányi: Orbán merész, kockázatokat is vállaló, de nem vakmerő játékos

2020. január 21. 18:12
A miniszterelnök szenvedélyes játékos, aki méltósággal tud veszíteni is, de nyerni még inkább – fogalmazott Vitányi István.

Vitányi István, a Fidesz Hajdú-Bihar megyei választókerületi elnöke is meglepődött, amikor Orbán Viktor a hivatalos megbeszélésük után elővett egy ládikát, ami tele volt magyar kártyával – írja a ripost cikke alapján a 888.hu. A történet előzményéhez hozzátartozik, hogy Vitányi több mint húsz éve rendszeres kártyapartnere a miniszterelnöknek. 

Vitányi István igazi „örömkártyázásnak” nevezi ezeket az alkalmakat, és még azt sem bánja, ha a Fideszben néha azzal zrikálják, hogy valamiféle „kártyakvóta” révén politizál hosszú évek óta a pártban. Merthogy több mint két évtizede, 1998 óta rendszeres kártyapartnere a miniszterelnöknek.

A Fidesz Hajdú-Bihar megyei választókerületi elnöke a Ripostnak úgy fogalmazott: „igazi »kártyabarátság« ez, olyan rendkívüli alkalom, amikor a kártya mellett komoly dolgokról is kötetlenül lehet beszélni”. Vitányi szerint Orbán merész, kockázatokat is vállaló, de nem vakmerő játékos, ellentétben a maga óvatosabb stílusával. „A miniszterelnök szenvedélyes játékos, aki méltósággal tud veszíteni is, de nyerni még inkább” – fogalmazott Vitányi István.

(fotó: Ripost)

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés