Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös magyarnak!

2020. január 17. 21:22

Jámbor András
Facebook
Bárcsak valaki felhergelné a cigányságot!

»Vegyétek ki mindkét petevezetékét ennek a büdös magyarnak, ne szaporodjanak!«

Mit szólnánk, ha valamelyik környező magyarlakta országban ezeknek a szavaknak a kíséretében a tudta nélkül így sterilizálnának nőket?

Pedig a hírek szerint Magyarországon ez történt cigány nőkkel, vagy vélt cigány nőkkel. Adrienn akinek az ügyében nyomozás is van, miután egyik petevezetékét szétroncsolták a másikat pedig kiműtötték, nem cigány, de annak nézte az a szülészorvos, vagy nevezzük inkább szadista rasszista állatnak, aki a fenti mondat cigányos verziója kíséretében adta ki az utasítást, hogy a nőnek ne születhessen több gyermeke.

Ma Miskolcon cigány nők tüntettek az ügyben és állításuk szerint az eset nem egyedi. Értsük jól a családbarát kormány országában nem egyedi, hogy rasszista indítékból szadista állátok nőket tesznek szülés képtelenné, csak azért, mert azt gondolják róluk cigányok.

Itt nem számít ki jó vagy rossz, ki mit tett az életében, csak a rasszista gyűlölet teszi emberek életét tönkre. Az orvos nem is ismerte azt a nőt, vagy azokat a nőket, akiknek tönkretette az életét.

Az embernek pedig nem tud nem az eszébe jutni, hogy közben a gyöngyöspatai gyerek kapcsán milyen rasszista rágalomhadjárat zajlik újra a cigányság ellen.
Egy jobboldali szerző írta a napokban, hogy ne hergelje a baloldal fel a cigányságot. Én inkább azt gondolom:

Bárcsak valaki felhergelné a cigányságot, vagy még jobb lenne, ha maguktól hergelődnének fel, és szembe szállnának az intézményesült magyar szadista rasszizmussal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 241 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jámbor megint elfelejtette bevenni a dilibogyóját. Nem az a baj, hogy hülye, hanem az, hogy ennyire!

Válaszok:
pollip | 2020. január 18. 1:13

Jani bácsi! Ahogy elnézem rád fér már egy kiadós pihenés. (Úgy általában)

Hazugsággal próbál lázítani a degenerált mércés féreg.

Ezek a rohadék ballib tetvek hetek óta lázítják a cigányokat, ahol csak érik.

Ájultan olvastalak. Néha azért van némi tisztánlátás, ezek szerint. Ritka pillanat volt, meg kell becsülni!

Nekem is sok a Jámbor agymenese. Wc papírja meg láthatólag nincs.

El tudom képzelni, hogy volt egy műhiba. Azt nem hiszem, hogy rendszeresen ezt tették volna az orvosok.
Úgy tűnik, inkább a ballib lopta az ötletet a szlovákoktól, ott volt ilyesmi.

A faji megkülönböztetés ellen szervezett tüntetést a Társaság a Szabadságjogokért, miután felröppent a hír, hogy a Miskolci Kórházban roma nőket akaratukon ellenére sterilizáltak.

A civil szervezet terepmunkása azt állítja: nincs tudomásuk egyetlen áldozatról sem, de kötelességüknek érzik felszólalni az emberi jogok védelmében.

Ezek nem jogvédők hanem felforgatók ezzel a jámbor állattal együtt.

Ez most már több a soknál!!!! Ebből az aljasból a Mandiner csinált 'ismert' embert. Ikszeljétek már ki gyerekek, a kurva életbe, ez már nem játék!!!!!

Jámbor, te aljas uszító, egyáltalán nem jámbor!
Emlékszel arra, amikor mentőt hívtak a cigányok és jól megverték a mentőst majd azt hazudtál a kamerákba, hogy a mentő orvos verte meg őket?
Hány ilyen és ehhez hasonló esetet írhatnánk neked.
A cigányok csapatokban támadnak. Bandában.
Emlékezz Szögi Lajos tanár úrra, vagy a Kozma gyilkosságra.
Költözz egy cigánytöbbségű településre járasd a gyerekeidet egy ilyen iskolába, osztályba és meglátod, elég felhergelés az, ha fehér vagy.

Egyébként pedig egy aljas gazember vagy!

Az egész helyzet rendcsinálásért , adott esetekben részletes és nyilvános cáfolatért kiált. Az óbudai tűz, a bedrogozott fiatalember által okozott közlekedési tragédia, ez a miskolci hazugságon és lázításon alapuló tüntetés azt jelzi, h. a cigány integrációval NINCS minden rendben.

Cigány asszonyokat érintő kényszer sterilizálási botrány évekkel ezelőtt volt Szlovákiában, több eset volt, azután elült a felháborodás. Olyan szlovák állampolgár nincs, aki ebből akart volna kormánybuktatást kihozni.

Közismertté kellene tenni a "jogvédők" tevékenységének sötét oldalait. Nagyon helyes, h. a börtönbizniszt elmagyarázzák az M1-en.

Meg kéne erősíteni a gyámügyeket. Lehetetlenné kéne tenni a telepeken a drogterjesztést, az uzsorát.

Jámbornak a törvény előtt kellene felelnie, mert túllépett egy határt. Már az Orbán gyerekek is sok volt, de ez már végleg megengedhetetlen.

A "teljesen normális és egészséges" cigány gyerekek a saját iskolájukban teremtettek olyan körülményeket, amik az iskolában tanulni vágyók kényszer távozásához vezettek. Nem az iskola hibája, ha évek alatt egy cigány gyerek Írni-olvasni NEM tanul meg. Itt vszg. egy teljesen kezelhetetlen, alkalmazkodásra, rendszeres munkára képtelen, sőt, alapvető tisztasági követelményeknek sem megfelelő, randalírozó társaságról van szó, akik alá lélekben hasonszőrűek adják a lovat.

Azok a cigány porták magukért beszélnek. Családi pótlék? Soha többé, kizárólag munkajövedelemhez kötött gyermektámogatást!

Te is feljelentheted, vagy bárki más.

Az utódállamokban a magyar nők és gyermekeik nem köz-eltartottak, mint itthon a "jogvédők" üzletfelei.

Magyar portákon nem jellemző az a disznóól, ami a gyöngyöspatai cigányokat körülveszi. Még azt sem mondhatják, h. látástól vakulásig dolgoznak a szerény megélhetésükért, nincs energiájuk szemétmentessé tenni a környezetüket.

A mi környékünkön idős, 80 év körüli asszonyok rendben tartják a kertjüket, a terjedelmes utca és kerítés közti résszel együtt. Látszik, h. nem könnyen, de nem adják fel.

Jámbor nemcsak hülye, de hitvány is.

Aki még nem tanított bármilyen iskolában, annak véleménye lehet ugyan, de tapasztalata nem.
Aki még nem tanított "nehéz" vagy cigánygyerekeket vegyes osztályban, fogalma sincs, legfeljebb elképzelése, hogy milyen az.
Aki még nem tanított olyan iskolában, ahol többségében cigányok a tanulók...
Ha ehhez még hozzátesszük, amiket te írtál, ott élni, tanítani Szabolcsban, Borsodban...embert próbáló.
Főleg, hogy a tanárok többsége nő!
Jámbor egyébként zsidó. Javaslom neki, hogy üljön be ilyen osztályokba, még tanítania sem kell, kíváncsi lennék, hogy hány napot bírna ki.

zerge.

Tisztelt cigány urak és hölgyek: egy kerge zerge hergel benneteket.

Ezt az uszító férget valaki csapja agyon végre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés