Római konzervatív konferencián szólal fel Orbán

2020. január 17. 14:06
„Isten, Becsület, Nemzet”.

Ez már a második konferencia, amelyet a Edmund Burke Foundation szervez. Az elsőt Washingtonban tartották tavaly júliusban.

Az idei rendezvény az „Isten, Becsület, Nemzet: Ronald Reagan elnök, II. János Pál pápa és a nemzetek szabadsága” címet viseli.

***

Az esemény partnerei közé tartozik a Nazione Futura (Olaszország), a The Bow Group (Egyesült Királyság), a Danube Institute (Magyarország), a Guerini e Associati (Olaszország), a Nemzetközi Reagan Thatcher Társaság (USA), és a The Herzl Institute-Machon Herzl (Izrael) – derül ki a Facebook eseményből.

A felszólalók közt lesz többek között Douglas Murray, Matteo Salvini, Orbán Viktor, Francesco Giubilei, Marco Gervasonit, Maria Giovanna Maglie, Giorgia Meloni és Marion Maréchal is.

További információk itt érhetők el.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Éppen ez a konferencia is tanúsítja, hogy van élet a Néppárton kívül. Orbán politikai karizmája sok örömet fog szerezni azoknak, akikhez csatlakozik,s pótolhatatlan űrt hagy maga után a Néppártban.

Hát ez a Marion Maréchal nem egy Vadai Ágnes.
De Giorgia Meloni sem hasonlítható a magyar nagyasszonyok nyakerekkel üvöltő és ajtókba vágódó hadához.
Ezek egyszerűen: nők.
De inkább: Nők.

A mai nap tényleg sok primitív bunkót hozott a mandinerre, Téged is, a Jobbik mocskos náci vonalából. Roncsderbi...tudod Te egyáltalán, hogy mit takar a jeruzsálemi Herzl Institute, bizonyára nem, ilyen sötéten fogsz meghalni., macskaszar és ányos testvéreiddel együtt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés