Orbán Viktor: Mennyből az angyal

2019. december 9. 16:25
A kormányfő ünnepi sorozatában újabb, karácsonyi hangulatú videót osztott meg Facebook-oldalán.

 

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát persze, hogy van! Gyurcsány már többször látta a titkos számláit, sőt már kétszer ultimátumot is adott neki, hogy ha 24 órán belül nem vallja be, akkor ő mutatja meg! Persze ez mindig a parlamenti választások előtt jön rá, aztán valami rejtélyes okból nem találja, ugyanúgy mint a szakdogáját. Pedig mit összekeresgélik Klárikával a cipősdobozokban. :))))))))))))

Peeeeeersze, hogy csak ennyire képes! Nem dolgozott még soha egy órát sem életében. Azért utazgat néha naponta két országba is mert nem tud megülni otthon a seggén, és annyira nem bírja látni a zasszonyt, hogy inkább elmegy otthonról, nehogy meggyepálja, mert utána mehet Grázba kezeLLésre! Igaz? Remélem nem felejtettem ki semmit, és így tetszik is?

? Ezt elmagyaráznád? Mi nem vagyunk ilyen beavatottak.

"Utazgatni könnyű, bár ez a külügyminiszter feladata lenne."

Most ezt komolyan mondod?
Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek?
Te biztos egy IBUSZ utazásra gondolsz. Hát elég kis egyszerűen szemléled a világot, de így már nem csodálkozom a hozzászólásaidon.

Főleg, ha mákos bejglit. :)

Tényleg ezek azok az esetek, amikor az ember felsóhajt, és azt mondja:
Uram! Mondd, hogy csak álmodom, és ez egy rossz vicc. Nem tudom ki mondta. Két dolog van, ami végtelen. Az univerzum, és az emberi hülyeség. Úgy néz ki, igaza volt. :(

Lemaradt. És ezek után még csodálkozunk, hogy Budapest, majdnem fele Karácsonyra szavazott?
Én, október 13.a óta már semmin nem lepődöm meg. Főleg, ha arra gondolok, hogy Niedermüller VII. kerületi polgármestere. És még van néhány ilyen sci fi!

Igaz. De annál dühítőbb! Miért nem tudták a normális emberek a feneküket felemelni a kényelmes fotelből. Én ezt akkor sem tudom elfogadni, amikor ők próbálják a Fidesz győzelmét kisebbíteni, hogy csak ennyi, meg annyi ember szavazott rájuk.
Sajnos mese nincs. El kell menni szavazni, ha nem akkor most itt az eredmény. Ennyivel is lehet mámoros örömben úszni Gyurcsányostól, hogy ennyi szavazattal garázdálkodhatnak.

Válaszok:
vizesnyolcas | 2019. december 10. 22:44

Nyugi! Nem árt egy kis balliberális-vakcina az immunrendszernek. A 2010 előtti élmények már nagyon halványultak, hagy szerezzen csak friss tapasztalatokat a polgár a 2022-es választások előtt.

Válaszok:
Negue | 2019. december 10. 22:53

Én is ezzel vigasztalom magam. Nincsenek véletlenek, és tökéletes a hasonlatod az immunrendszerrel kapcsolatban.
Az emberek pedig valóban rendkívül feledékenyek, ezért nem árt néha emlékeztetőül a tyúkszemükre lépni. Ez az újnak álcázott, de régi ordas budapesti vezetés ezt meg is fogja tenni, mert nem is tudnának kibújni a bőrükből.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés