Nem Kósa állt össze a Jobbikkal

2019. december 3. 7:28

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Nekiálltak tisztára sikálni és megszerettetni a Jobbikot, a rendszerváltás történetének egyetlen igazi antiszemita pártját, aztán össze is álltak vele.

„Aztán az arab (s egyéb iszlám) migráció kezdetével helyreállt az eredeti állapot, a nemzetközi, »haladó« baloldal ismét arabbarát lett, és nekiállt gyűlölni Izraelt, s antiszemitává vált.

Nagyjából ezzel egy időben aztán idehaza nekiláttak beleszeretni a Jobbikba, nekiláttak a kisnyilasok tisztára sikálásának. Hja kérem, a zsidó Péter Gábor is remekül együtt tudott dolgozni az ávósnak átöltözött kisnyilasokkal, szükség volt a »szakértelemre«, s az ellenség úgyis közös, legyen szó kommunistáról vagy náciról, mert az ugyanaz, az ellenség mindig közös, úgy hívják, hogy magabíró parasztember és magabíró polgár.

Szóval nekiálltak tisztára sikálni és megszerettetni a Jobbikot, a rendszerváltás történetének egyetlen igazi antiszemita pártját, aztán össze is álltak vele. Mármint a maradékával. Az ávóssá lett nyilasokkal.

És amikor Kósa Lajos ez ügyben értetlenkedik (értsd: hogyan tudnak vajon a zsidók a nyilasokra szavazni?), akkor kijelentik, hogy Kósa az antiszemita.

Nem. Nem Kósa, nem mi álltunk össze a Jobbikkal. Rossz a címzés. Számoljanak el egyszer a lelkiismeretükkel maguk, már ha van maguknak olyan. Amúgy pedig, mennyire is kell komolyan venni, ha ezek antiszemitáznak? Nos, szerintük már Netanjahu is antiszemita, ugye emlékszünk?

Ennyire kell komolyan venni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 296 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem volt miért bocsánatot kérnie Kósának.
Heisler rapportra rendelte be Orbánt. (találkozót kért tőle)

Nem hülye. Rosszabb: aljas. Pontosan tudja miről van szó és pontosan tudja, hogy Bayernek
tökéletesen igaza van. A tudatlanság megbocsájtható, de az aljasság csak nagyon nehezen.

Félreérthetnééd inkább a pogányszinglit itt, s joggal riposztolhatnál neki hogy a kissé meggondolatlanul fogalmazó Kósán már zéró időponttól kezdve rajta van
a (jobbikkal össze moslék- ) moslékmédia szauronszeme.

Kósát értettük az eredeti megfogalmazása kapcsán is, de az ellenzék ellentámadás formájában védi a nácikkal való összekapcsolódását, összebútorozását. Amíg Kósát támadják, addig reményük szerint kevesebb szó eshet az ő fasiszta párttal való kollaborációjukról.

A Mozgalom nem jött volna létre Dobrev Klein nélkül. Szaszi az összekötő tiszt, kihasználva a zázrik, jákobok határtalan és megalapozatlan ambicióit. Jó volt mutogatni a gárdaavatásokat, masírozásokat. Heller a vízbefúlása előtt felfedte a titkot. Lukácsista budapesti óvoda.

Nem érzem a párfordulást. A Szaszi-Zázri féle Mozgalmat a Gyárfás tévében futtatták fel az EP választás előtt. Balóné Betlennel meg Bánóval magunkfajtázott. SzDSz nagyon, de nem végleg lebukott, Horn Gábor az SzDSz plakáthelyek felén már az "árpádsávosokat" tolta. Az EP képviselői kétharmada a cionista tagozatból bejutott.
A Mozgalomnak annyi ereje maradt, hogy a kvízmestert besegíti a pesti vasúti járműjavító felügyelő bizottságába.

Pista bá' azért antiszemi, mert erre időben rámutatott.

A Jobbik áruló, Kósa meg bunkó és nem való alelnöknek.

Kampányfőnökként is gyenge, akkor miért erőltetik még?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés