Bősz Anett lett a Liberálisok elnöke

2019. december 2. 14:16
A 13 fős küldöttgyűlés az eddigi ügyvivőt választotta meg Fodor Gábor megüresedett helyére.

Bősz Anettet választotta a Liberálisok új elnökévé a párt küldöttgyűlése a múlt héten. A politikus első sajtótájékoztatóján azt mondta: „új időszámítás kezdődik a Magyar Liberális Párt életében. Országos építkezésbe kezdünk, megnyitjuk a párt kapuit a szabadságszerető emberek előtt. Erős és stabil ellenzéki politikát fogunk folytatni az Orbán-kormánnyal szemben, mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy 2022-ben közös erővel leválthassuk a Fideszt, ehhez pedig új szövetségi politikára is szükség lesz.” 

A párt frissen megválasztott elnöke elmondta, a céljuk az, hogy újra erős képviselete legyen a liberális értékeknek Magyarországon. Szeretnénk közérthető módon bemutatni, hogy miért fontos a szabadság a mindennapi életben. „Azokat kívánjuk képviselni, akik hisznek az európai értékekben, a szabadságban és az alapvető emberi jogokban. Akik dühösek és elégedetlenek a jelenlegi kormány szabadságkorlátozó politikája miatt. Akik egy igazságos, tisztességes és szolidáris Magyarországon szeretnének élni. Akik nem kérnek a félelem- és a gyűlöletkeltésből” – sorolta Bősz.

Az ellenzéki vezető öt fontos területet jelölt ki, amire a megújuló Magyar Liberális Párt építeni fog az elkövetkezőkben. Az oktatás, a gazdaság, az egészségügy, a jogegyenlőség és a környezetvédelem témájában fognak új, liberális alternatívát kínálni Magyarországnak.

(MTI-OS)

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Komolyan nem vehető mikro-párt, komolytalan elnökkel. Ha mégis kérdezhetünk: ugyanezeket a célokat már éveken át követték Fodor vezetésével is, mitől lenne most hatékonyabb a vergődés, kedves Anett?

Akik tisztességes Magyarországot, az itt élő valamennyi vallás-kultúra-nyelv, társadalmi kötőszövetek megőrzését szeretnék, azok nem szavaznak az életidegen liberálisokra.

"oktatás, a gazdaság, az egészségügy, a jogegyenlőség és a környezetvédelem"

Oktatás-egészségügy régi hálás téma, olyan fontos nekik, hogy Karácsonyék ellenében is viszik ezeket az ügyeket. Ja nem, az csak ellenzékben fontos.
Jogegyenlőség, a régi balos toposz, ahogy a környezetvédelem is príma trójai falovuk.
Mondjuk a hazai liberális gazdaságról csak az adóemelés és az államcsőd tud az eszembe jutni.

Mikor egyesülnek a NOmentummal?

Naná, ezért vannak lilában. Üzentek.

Nem azért fizetik, hogy gondolkodjon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés