A felzaklatott Batiz

2019. december 2. 14:34

Apáti Bence
Hír TV
Batiz Andrást nagyon fel szokta zaklatni, hogy a kormánypárti sajtó megírja, ha migránsok vétenek a törvény ellen. 

„Szóval Batiz Andrást nagyon fel szokta zaklatni, hogy a kormánypárti sajtó megírja, ha migránsok vétenek a törvény ellen. 

Állítása szerint egy alkalommal a feleségével felfedezett egy hírt a »lakájsajtóban« amiben arról írtak, hogy egy jemeni migráns meg akart erőszakolni valakit Strasbourgban, forrás pedig nem volt, úgyhogy a hír egészen biztosan hazugság, minden alap nélküli gyűlöletkeltés. 

Nekem mondjuk úgy rémlik, hogy számtalan, migrik által elkövetett  ficki-ficki derült ki az elmúlt pár évben. Gondoljunk csak Kölnre, ahol 2015-ben nagyjából 600 migráns indult hitetlen gyaurokat erőszakolni, amit a Batiz által kedvelt média mindössze csak egy szűk hétig próbált eltitkolni, de Stockholmban például egy év alatt 14 százalékkal nőtt a nemi erőszakok száma, ami azt jelenti, hogy 2019 első felében összesen 1060 (!) nemi erőszak történt, – minden nap öt – de ez a szám 2018 első felében még »csak« 890 eset volt. Az elkövetők származását persze nácizmus nyilvántartani, de az erőszakolók 90 százalékát Abdulnak, Ahmednek, vagy Mohamednek hívják. 

De ott van az a pakisztáni migránsokból álló pedofil banda is, amelynek 1500 áldozata van. Az áldozatok kivétel nélkül gyerekek. Batiz úr viszont igazi libsiként úgy beszél, mintha ezek a borzalmas esetek meg sem történtek volna, mindössze Habony Árpád fejéből pattantak volna csak ki. 

Én azért Batiz helyében, mielőtt ekkora baromságokkal udvarolnék a belpesti, Karigerire szavazó liberálisoknak, elbeszélgetnék a kölni és stockholmi áldozatokkal, és megkérdezném annak az 1500 szülőnek a véleményét is, akiknek a gyerekeit a Yorkshire megyei Rotherhamban élő pakisztáni származású migránsok erőszakoltak meg. 

Karigeri tehát visszahozta a városházára a Gyurcsány-Demszky korszakot, a bukott politikusok bukott udvartartását, és a bukott talpnyalók eszmerendszerét, a liberalizmust.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Másokat meg az zaklat fel, hogy a migráns hátterűek által elkövetett eseteket nem hozhatja le a sajtó a "szabad Nyugaton".

Mar az is nagy dolog, hogy 9 evig nem kellett a Batizok, Torok Zsoltok, Gal Zoltanok, Draskovicsok kepet latnunk, suketelesuket hallgatnunk, de most mindent bele, hogy '22-re tudjuk, mit kell elharitani, kiket kell elkerulni!

Apáti nem balliberális, hogy arról kelljen beszélnie, amit a vezetői megengednek neki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés