Nézettségi csúcsot ért el Bayer Zsolt műsora

2019. november 20. 15:49

168 ezren kapcsoltak hétfőn a Sajtóklubra.

2019. november 20. 15:49

Új nézettségi csúcsot ért el a hétfői Sajtóklub – írja honlapján a Hír TV. A csatorna információi szerint majdnem 170 ezren tekintették meg az adást, ami 3,5% közönségarányt és átlagosan 137 ezer nézőt jelent. Bayer Zsolték beszélgetése ebben a műsorsávban hónapok óta utcahosszal előzi a hasonló tematikájú csatornákat – teszik hozzá.

Nagy nézőtábort vonzott Apáti Bence Főhős című hétfői műsora is. A Draskovics Tibor politikai portréját bemutató rész 107 ezer nézőt érdekelt, átlagosan 90 ezren látták.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2020. január 21. 11:18
Bayer úr kérlek alássan!Szépen hangzik a rekord nézettség csak az a baj hogy csak a fanatikus fideszes belső kör nézi,ezért ez nem hoz egyetlen új szavazatot sem.És a kritikus,csalódott fidesz szavazókat sem tartja meg ez a műsor.Nem belső körben egymás között kell röfögni.Mett hiába van igazatok ez sajnos csak belső röfögés ami nem hoz plussz szavazatot,és a kritikus fideszes szavazókat sem tartja meg.Bayer úr kérlek alássan!Ideje lenne észhez térni és normális közérthető hangnemben megszólítani a Fidesszel kritikus szavazókat.Meg az ellenzéki szimpatizánsokat is meg kéne szólítani,Mert ha normális közérthető hangnemben politizálnátok Bayer úr kérlek alássan akkor néhány százalrk ellenzéki szimpatizáns átszavazna a Fideszre.És ezzem enm lenne veszélyben a 2022-es Fidesz győzelem.Ébresztő Bayer úr kérlek alássan.Elég volt az egymás közötti áluriemberkedésből,gőgből,pökhediségből.
selsalzfar
2019. november 25. 04:03
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
stifwacar
2019. november 23. 22:29
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
kálmi
2019. november 21. 17:00
Mondja ezt a jámbor lelkületű, az ékes szólásra szomjas Palika1955
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik