A Momentum is megszavazta Lackner bizottsági helyét

2019. november 8. 9:09
Az MSZP, a DK, a Momentum és a Párbeszéd is támogatta a bizottság személyi összetételére vonatkozó javaslatot – írja a Magyar Nemzet.

Tüntetők jelentek meg a kispesti önkormányzat tegnapi alakuló ülésén – írja a napilap. A Magyar Nemzet hozzáteszi, hogy a demonstrálók transzparensein Lackner Csabától származó idézetek voltak, amelyeket a Hír TV és a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott hanganyagokból válogattak össze. Az egyiken például az szerepelt: „Aki az önkormányzati politikában nem keresi meg az évi százmillió forintot, az hülye.

Az alakuló ülésen a képviselők átvették megbízólevelüket, azonban Lackner Csaba és Somogyi Lászlóné nevének elhangzásakor hangos füttyszó és bekiabálások hallatszottak. – Tolvaj! Tolvaj! Kokaincsászár! – kiabálták be többen is. A testület három alpolgármestert választott Vinczek György, Kertész Csaba és Varga Attila személyében. Az alpolgármesteri esküt követően valaki a közönség soraiból bekiabált Burány Sándornak, a kerület jelen levő országgyűlési képviselőjének, hogy három méterről felismeri-e az előtte ülő Lackner Csabát. A képviselő nem reagált, Lackner idegesen mosolygott. Mint ismert, Burány korábban úgy nyilatkozott, hogy nem ismeri fel politikustársát a felvételeken.

Azt lehet mondani, hogy az ön bérleti joga a 17 millió forintos ingatlan helyett ér hét és felet. Itt a hét és fél, átutaljuk az ön bankszámlájára, viszontlátásra, aztán menjen a fa…ba – meséli Lackner Csaba a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott hangfelvételeken arról, hogy a kispesti önkormányzat hogyan bánik el a szegényekkel, hogyan teszi ki őket az önkormányzati lakásokból. – Ha pedig jogi hercehurca keletkezne, akkor jön egy bérlemény-ellenőrzés” – folytatta a szocialista politikus.

Szavai ellenére beválasztották a szociális és lakásügyi bizottságba. A helyi Fidesz–KDNP és az LMP nem támogatta a bizottság személyi összetételére vonatkozó javaslatot, az MSZP, a DK, a Momentum és a Párbeszéd viszont keresztülvitte az erről szóló határozatot.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez ujabb bizonyíték, hogy az ellenzéki összefogás a legkorruptabb szervezet.

A Budapestiek majd úgy járnak, mint Kovács Pistike. Mire kinyílik a szemük már gatyájuk sem lesz.

Aki egy kicsit is ismeri a történelmet, felfedezheti, hogy a "21. századi" pártok a DK, a Momentum a náci és kommunista elemekből finomított módon összegyúrt módon működik.

Nézz már utána, hogy a nagy hangú, korrupció ellenes Kerpel Fróniusz miért nem foglalkozik a kispesti, videón és hangfelvételen bevallott ügyekkel? Megvan számára az első feladat, miért nem éri el az ingerküszöbét?

De a különböző hozzászólások idézése mellett magyarázd már meg, miért szavazták meg Lackner Csaba bizottsági elnöki megbízatását? Hogyan lehet ezt összevetni azzal, hogy Lacknert a felvételek nyilvánossága után saját pártja is kiutálta, miközben ugyanazt a pártot nem érdekelték Lackner Csaba Gajda Péterre vonatkozó kijelentései. Mint ahogyan az összefogás többi tagját sem érdekelte.

Te különböző magánemberek hozzászólásain sivalkodva elmész ezek mellett. Rólad ezt mutatja a tükör.

Szerintem is ezért megértő Lacknerrel.

Nagyon gyenge érv. Kispesten a momentumos önkormányzati képviselők is megszavazták Lacknert, Kerpel Froniusz pedig már a kampány idején is tudhatott az egészről. A Romániában igen aktív Fegyőr nem szólt Kerpel Froniusznak és a kispestieknek, hogy Lackner korrupciós videóját hogyan kéne kezelni? Főleg azután, hogy pártja már megvilágosodott, mégis felismerték a felvételeken és kizárták? Vagy Fegyőr mondta, hogy hallgatni kell róla, mert esetleg a szocik tudhatnak valamit a Momentum 500 milliójáról? Sőt, akár Gyurcsány is jól tájékozott lehet ebben az ügyben.

Szóval, mennyit kapott a Momentum a hallgatásért és a kispesti szavazatokért? Nem az a probléma, hogy Lackner nem ül börtönben, hanem Kerpel Froniusz hallgatása, és a kispesti momentumosok támogatása Lackner felé.

Kerpel Froniusz a kinevezéssel megkapta a tapasztalatot is? Vedd már észre, mekkora hülyeséget mondasz!

A Momentumnak egy hét alatt sikerült a korrupt bolsevikok színvonalára zuhannia. Fiúk, menjetek a picsába, ugyanolyan szarok vagytok, mint a koalíciós társaitok.

A Fidesznek ezt kell 22-ig naponta a médiában, minden fórumon bemutatnia, ez a a mai balliberális ellenzék igazi arculata, morális értékrendje.

Várom, hogy Puzsér tollat ragadjon, Robi ennyi balliberális mocsok láttán Neked komoly esélyed lehet egy valóban hiteles polgári pólus felépítésére. A szemeid előtt bontakozik ki rakéta sebességgel az öreg bolsik visszatérése, s a bolsi ifjúsági tagozat, a Momentum igazi küldetése.

Robi, az ellenzéki oldalon nem maradt egyetlen vállalhatatlan párt, alternatíva sem 22-re. Egyszerűen nem lesz más választása a normálisan , hazában, nemzeti érdekekben gondolkodó embereknek,, mint a Fideszre szavazni. Te kezd el készülődni 26-ra, de ne ezek romjain....

Az elvtársaknak, a vakhitű, megtévesztett ellenzéki bolsevikoknak pedig idézném Gyenes András szóbeli kiegészítését / MSZMP XIII.Kongresszusa/:

"....A csúszópénz, a hálapénz, a szívességi szolgáltatás a protekciózás nem csökkent, sőt új formái is kialakultak.Sokan azt hiszik, hogy ezek ellen nem tehetünk semmit, mert fejlődésünk szükségszerű velejárói. Mi ezzel nem értünk egyet.....A párt határozott álláspontja, hogy a nemkívánatos jelenségek ellen a kellő időben fel kell lépni, a visszaéléseket le kell leplezni, elkövetőit felelősségre kell vonni. Ennek ellenére gyakran azt tapasztaljuk, hogy a vétkeseket mentegetik, hibáikat kisebbítik, a számonkérést elodázzák. Ez súlyos hiba, sőt ennél több: bűn. Olyan cselekmény, amely bomlasztja társadalmunk erejét, gyengíti jogrendjét, veszélyezteti a pártunk iránt több évtizede megnyilvánuló bizalmat, azt a bizalmat, amely politikánk szilárd bázisa...A felelősségre vonásnak esetenként akadálya az összefonódás, az elvtelen érdekkapcsolatok érvényre jutása..."

DK, MSZP, PM, ifjú kommunista Momentum, olvassatok Gyenes Andrást.......

Látom, csúszik ki a talaj alólad. Ha nem tudsz érdemben válaszolni, inkább hallgass.

"a valóság ezzel szemben egész pontosan az, hogy te vagy egy tapasztalatlan senki, és neked nincs annyi eszed sem, mint egy lónak.

ugyanis míg te a mandiner fórumán ugatsz fogalmatlanul, kerpel-fronius budapest főpolgármester-helyettese. ez van, pöcsike. dolgozd fel."

Hol van it sz Tarlósról? Az nem érv a hozzászólóval szemben, amit itt kínodban válaszoltál.

Nem látom rosszul te szeretnél mindenáron másfelé nézni, másfelé terelni.

KFG-nek ezután sem lesz sok kompetenciája. Ő nem bíróság, csak kirakatember, mert minden pártnak kellett egy alpolgármesteri pozíciót adni, ahhoz pedig valami feladatot kellett kitalálni.

Ebben az ügyben az első lépés az lehetett volna, hogy a Momentum nem szavazza meg Lacknert. De ez nem történt meg, ők tudják, miért. Úgy tűnik, a nagyszájú, kekeckedő Fekete Győr sem volt erre az ügyre érzékeny, pedig ezzel az eddigi korrupció ellenes megnyilvánulásait rögtön alá is támaszthatta volna. Neki megvolt ehhez a kompetenciája, mint ahogyan az MSZP élt azzal a kompetenciával, hogy Lacknert eltanácsolja.

Nehéz a felfogásod. Fekete Győr, KGF és a kispesti momentumos képviselők ugyanabban a csapatban játszanak És semmi hozzáfűzni valójuk nem volt Lackner viselt dolgaihoz, a Lackner által megemlített más érintettekhez. Eddig egyenként említettem ezt, de mondhatom összefoglalva is: arról beszélek, hogy a Momentum, mint intézmény ezen keresztül már az első alkalommal elfelejtette a hitvallását. És csak azért említem, mert valamikor még ott tartottak, hogy se DK, se MSZP, se Jobbik, most meg összeborultak velük.

Össze vissza kérdezel minden logika nélkül. Megint egy Censored szerű kötözködés, hány nick neved van még?

De tényleg, a Momentum mit nyilatkozott ebben az ügyben?

Kidumálták a dolgot. Véletlen... érdekes fejlemény, szegény momentumosok egy másik listát ismertek. Na jó, aki hagyja magát hülyére venni, az tegye.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés