Dömötör Csaba: Jönnek vissza Gyurcsány emberei

2019. október 22. 10:34
Szerinte ilyen az októberi karácsony.

„Olyan ez az októberi karácsony, mintha minden ajándékdobozkából a Gyurcsány-korszak egy figurája bukkanna elő” – mondta Dömötör Csaba kedden a Parlamentben.

A fiataloknak ígért ingyenes Budapest-bérlet ötletéből szerinte már most visszatáncoltak. A dugódíj kapcsán kijelentette, hogy ezt Demszky Gábortól örökölte meg a főváros, Tarlós nem vezette be, Karácsony programjában pedig ott van.

Az ígért ideológiamentesség kapcsán megjegyezte, hogy már most lenáciztak egy magyar írót. A színházi pályázás kapcsán pedig kiemelte, hogy már most felsorolták ki nem nyerhet.

 

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Éljen a XX. századi politika meghaladása! Igaz-e, kedves Momentum, Jobbik és LMP?

https://888.hu/piszkostizenket..

"Milyen jó lenne elfelejteni, hogy Karácsony Gergely úgy tartott sajtótájékoztatót, hogy nem vette észre, egy rajta gúnyolódó plakát mellett áll. Milyen jó lenne elfelejteni Karácsony Gergely rémült tekintetét, hebegését, amikor megjelent a bohócvonat – és hogy meg sem tudott akkor szólalni. Milyen jó lenne elfelejteni, hogy a Hajógyári-szigetről egy sorompó miatt azt hitte, hogy most adják el, aztán meg kiderült, hogy filmet forgatnak és a sorompó egy díszletelem, egy kellék. Milyen jó lenne elfelejteni, hogy Karácsony Gergely nem tudta, hol van Csepel, nem tudta, hol van a Nemzeti Múzeum, és nem tudta, hogy saját kerületéhez tartozik az Örs vezér tere. Milyen jó lenne elfelejteni, hogy nem tud helyesen írni. Milyen jó lenne elfelejteni, hogy nem tudta, mi Törökország fővárosa. Milyen jó lenne elfelejteni, hogy fogalma sem volt, hány parkolóhely van Budapesten.

És még mennyi mindent kellene elfelejtenünk! Hogy Karácsony Gergelyt csak úgy megfenyegetheti egy MSZP-s politikus és utána Karácsony Gergely minden gátlás nélkül eljátssza, hogy jóban vannak és ölelgeti. Hogy egy polgármester, aki egyúttal főpolgármester-jelölt, attól fél, hogyha visszamenne saját kerületébe, akkor elásnák. Hogy voltaképpeni főnöke, Gyurcsány Ferenc az ATV nyilvánossága előtt megalázza és utána ezt eltűri. És ha már tévéinterjú, akkor látni, hogy baráti közegben is azonnal dadogni kezd, mihelyt egy kicsit is erős (dehogy erős, inkább erősöcske) kérdést kap. Vagy hogy egy ennél súlyosabb példát mondjuk: milyen jó lenne elfelejteni, hogy még a parkolást nem tudta megszervezni a saját kerületében.

De hát sajnos ezekről nem tudunk elfeledkezni. Pedig milyen jó lenne!"

Nem lenne jó elfelejteni. Kell emlékezni ezekre, hogy mondhassuk, na ugye!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés