Dömötör Csaba: Jönnek vissza Gyurcsány emberei

2019. október 22. 10:34

Szerinte ilyen az októberi karácsony.

2019. október 22. 10:34

„Olyan ez az októberi karácsony, mintha minden ajándékdobozkából a Gyurcsány-korszak egy figurája bukkanna elő” – mondta Dömötör Csaba kedden a Parlamentben.

A fiataloknak ígért ingyenes Budapest-bérlet ötletéből szerinte már most visszatáncoltak. A dugódíj kapcsán kijelentette, hogy ezt Demszky Gábortól örökölte meg a főváros, Tarlós nem vezette be, Karácsony programjában pedig ott van.

Az ígért ideológiamentesség kapcsán megjegyezte, hogy már most lenáciztak egy magyar írót. A színházi pályázás kapcsán pedig kiemelte, hogy már most felsorolták ki nem nyerhet.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. október 24. 00:08
https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu/2019/10/23/iszlam-hatalomatvetel-20-felfegyverzett-mohamedan-tamadt-angol-kerteszekre-egyikuk-karjat-baltaval-megcsonkitottak/84916/ Iszlám hatalomátvétel: 20 felfegyverzett mohamedán támadt angol kertészekre, egyikük karját baltával megcsonkították Nagy-Britannia: egy idős hölggyel erőszakoskodott egy 27 éves pakisztáni származású mohamedán, akit munkába igyekvő angol kertészek állítottak le. Nem vette jó néven: húszfős, felfegyverzett bandával tért vissza. Ellenséges betolakodók csonkítanak meg a saját országodban, miközben a saját kormányod arra kényszerít, hogy tiszteld a rasszista, felsőbbrendűséget hirdető ideológiájukat és hódolj be annak (a saría törvény szerinti büntetések terhe mellett). Monokulturális barbárok "sokszínűsége" és "multikulturalizmusa". A nagy-britanniai muzulmán bandákról bővebben itt lehet olvasni."
választópolgár
2019. október 22. 21:30
Amikor a jobbik még azt hazudta, hogy nemzeti értékrendű volt azért nem foghatott össze a fidesszel mert a ballib sajtó, de a BBC és a többi main stream is folyamatosan nácizta meg fasisztázta a jobbikot. Most, hogy a balosokkal összefogtak őrült nagy a csönd és nagyon sok helyen kellett az kb 10%, hogy ne a fidesz nyerjen. Szerintem most az EU-ban mindennap az arcukba kellene nyomni, hogy csak náci segítséggel tudott a Karácsony nyerni. Senki nem hiszi el a világban, hogy egy náci megjavulhat. Kellene szervezni egy tüntetést a főpolgármesteri hivatal elé, hogy nem kell náci segítséggel megválasztott főpolgármester.
Tidal_wave
2019. október 22. 15:19
Budapesten most a szemünk láttára kapcsolt rükvercbe a történelem süllyesztője, és okádja ki a Demszky és a Gyurcsány korszak figuráit...
senior222
2019. október 22. 13:35
Frissítésre van szükség,nem a csődbe ment múlt egyes figuráinak visszahozására,mint ha az vadonat új kényszerűség lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik