Puzsér kampányfőnöke: Karácsony lejárató kampányt indított Puzsér ellen

2019. október 10. 14:11
Karácsony annyit költ Puzsér lejáratására, mint a Sétáló Budapest teljes költségvetése – jelentette ki Zaránd Péter.

Puzsér Róbertet a Fidesz egyik bábjaként ábrázoló plakátokat vittek Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltnek – aki Zugló polgármestere is – az Állampolgárok a Centrumban Egyesület aktivistái csütörtökön a XIV. kerületi városházára.

Zaránd Péter, Puzsér Róbert főpolgármesteri kampányának vezetője a helyszínen azt mondta: Karácsony, „lejárató kampányt indított Puzsér Róberttel szemben”, most pedig visszahozták „a szemetet”.

Aggályosnak tartják azt is, hogy Karácsony Gergely naponta egymillió forintért a Facebookon, fizetett hirdetésekben mocskolja Puzsér Róbertet – közölte. Vagyis – folytatta – annyit költ Puzsér Róbert lejáratására, mint amennyi a „Sétáló Budapest” (azaz az Állampolgárok a Centrumban Egyesület) teljes kampányköltségvetése.

Karácsony Gergely összekötötte a sorsát a szocialistákkal, a parkolási maffiával, a korrupcióval és a kokainnal” – fogalmazott. A Puzsér Róberttel szemben indított lejárató kampánya pedig megengedhetetlen – mondta Zaránd Péter.

Szabó Rebeka, Zugló alpolgármestere a sajtótájékoztató után felhívta Zaránd Péter figyelmét arra, hogy a kerületi önkormányzatnak semmi köze nincs Karácsony Gergely kampányához, így nem is veszik át a plakátokat. Közölte, hogy Karácsony kampányát öt politikai párt támogatja, ezért arra kérte az aktivistákat, hogy oda vigyék vissza a plakátokat. Az aktivisták azonban ennek ellenére otthagyták a plakátokat.

(MTI)

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki fél az erdőben, az ne menjen az erdőbe!

"Nem szeretem ugyan a Fideszt, de azt elismerem, hogy a Pesti Srácok vagy a Mandiner legalább nem tiltott ki amiatt, mert Puzsér mellett állok"

Bizony, bizony. Jó reggelt!

Viszont tényleg úgy tűnik, hogy már nem lép vissza Puzsér. Ha ez marad így, akkor megkövetem őt is, és téged is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés