Gödöllőre látogatott Orbán Viktor

2019. október 9. 8:28
„Végre csinálhatnánk valamit ebből a városból.”

Az önkormányzati kampány hajrájába úgy tűnik, a miniszterelnök is bekapcsolódik. Miskolc után Orbán Viktor Gödöllőre is ellátogatott, hogy ezzel is kifejezze Kolozs Csaba támogatását a városban. Gödöllőt 1990 óta irányítja Gémesi György polgármester.

„Végre csinálhatnánk valamit ebből a városból. Hajrá, Kolozs Csaba, hajrá, Gödöllő!” – írja Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gödöllőiként mondhatom, Gémesi lassan elviselhetetlen árnyékot vet a városra. Ahogy MDF közeli háromgyerekes templomlátogató sebészből a kabinetfőnökével meleg kapcsolatot ápoló, elvált, a régi nézeteivel ellentétes, liberális globalista politikus lett, az egy egészen elképesztő folyamat. Nem is érti az ember. Polgármesterként pártot alapított 2016-ban (Új Kezdet), ami az LMP-hez csatlakozva vett részt a tavalyi választásokon- így a fidesz ellen politizálva folyamatosan rontja a rábízott város lehetőségeit.
Szóval magától is elhúzhatna lassan a fészkes fenébe és végre kiélhetné minden vágyát- alakíthatná bármelyik meleg szerepet a Boys in the Band gödöllői ősbemutatóján- és minden a helyére kerülne...

Vagy esetleg egy város polgármestere ne új párt gründolására, színházi fellépésekre pazarolja az idejét.

A győzelmi bulit megnézném, amikor a győriek pofájába vágja, hogy ebben az országban bármit meg lehet tenni, következmények nélkül.

Természetesen, ha mindez bizonyítást nyer, akkor Borkainak mennie kell.

De a kisördög megszólalt bennem, s csak kérdezem, milyen nevekkel lehetne behelyettesíteni Kispesten, Szegeden, Budaörsön, Zuglóban a hasonló struktúrákat.

Itt egy jól működő polip képe rajzolódott ki, ami ha igaz, akkor Győrhöz hasonlóan működik az említett, balliberális vezetésű városokban is, de működhet kormánypárti vezetéssel is.
A szivárogtató győri polip abszolút bennfentes lehet, a struktúra, minden bizonnyal sértett, a jövedelmével elégedetlen tagja, de semmiképpen sem morális értékrendje okán szólalt meg.

Ugyanis ha lenne ilyen, akkor már régen megtette volna, már régen feljelentést tett volna az illetékes hatóságoknál. Így maradt egy sunyi, gerinctelen áruló, bosszúálló, erkölcsi hulla, leköpni való eszköz az ellenzék kezében.

Hangsúlyozom, hogy amennyiben mindez bizonyítottan igaz, akkor Borkai nem érdemel felmentést.

A magam részéről csak akkor tekinteném hitelesnek a bármelyik oldalt érintő ilyen jellegű támadást, lejáratást, ha a leleplezők a rendőrségen, az ügyészségen tennék le a bizonyítékaikat. Ezzel ellentétes esetben ugyanis minden oldalon fennáll a manipuláció lehetősége, s minden oldalon vétleneket, ártatlanokat is be lehet sározni.

Valószínűleg az egész országban ez megy, csak vannak olyanok, akik még nem buktak le. És az egész politikai osztály felelős azért, hogy ilyen állapotok vannak az országban.

Most őszintén, a balliberális oldalon láttál már "kilökött barátot", vagy a Ti oldalatokon csak tisztességes politikusok, üzletemberek, polgármesterek, képviselők találhatók? Te tudsz elfogulatlanul ítélkezni?

Te úgy látod, hogy csak a kormánypárti oldalon vannak csalók, gazemberek, s közönséges, modortalan, műveletlen, ideológiailag elfogult kommentelők?

Ami most a kampányban folyik, az mindkét oldal szégyene.

Csak a saját oldaladat érintő korrupciós ügyek kapcsán látható tájékozatlanságodat árulod el, legalább tájékozódj már a nyilvánosságra került, nem mondom, hogy bizonyított ügyekről, ne tedd Magad nevetségessé. Persze ha igényed van a tárgyilagosságra.

Tudod ezen az oldalon különböző vallású, felekezetű, s persze ateista emberek is vannak. A tisztességesnek lenni, maradni nem vallásfüggő, mértéke nem ettől függ, hanem egységesen vonatkozik mindenkire. De ne haragudj, mennem kell, csak annyit még, hogy az indulat, egy adott politikussal, párttal szembeni zsigeri gyűlölet rossz tanácsadó.

Nekem sok, különböző vallású, felekezetű, világnézetű, absztinens és borkedvelő, politikailag ellentétes táborba tartozó barátom van, minden oldalon vannak értékes emberek. Amit kerülünk, az a gyűlölködés, bevallom, néha nehezen megy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés