László Imre: Nem tudom, ki vádolt meg engem

2019. október 8. 14:44
Kultúrállamra nem jellemzőek az ilyen ügyek – fogalmazott az ellenzék újbudai polgármesterjelöltje.

Az ellenzéki újbudai polgármesterjelölt az ATV Start című műsorában beszélt azt őt ért zaklatási vádakról. László Imre azt mondta, hogy személy szerint nagyon örülne, ha az arcát is vállalná az a személy, aki „meggyanúsította” őt ebben az ügyben. A polgármesterjelölt úgy fogalmazott, hogy szerinte „meglehetősen furcsa, hogy olyan helyeken jönnek ki ilyen videók vagy hangfelvételek, ahol az ellenzék nyerésre áll”.

László Imre hozzátette, hogy szerinte méltatlanok az ilyen történetek és nem „kultúrállamra nem jellemző az ilyen”. A műsorvezető ugyan rávilágított, hogy se Budaörs, se Kispest nem „billegő kerület”, László erre úgy reflektált, hogy szerinte „úgy érezték, hogy el kell távolítani ezeket az embereket”.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A doktornő a nyilvánosság elé állhatna, elvégre nem neki van restellnivalója.

Nem olyan bonyolult és kideríthetetlen dolog ez. Az interjú szerint a hölgy elmondta a történetét másoknak, akik tanúsíthatnák, hogy hallották tőle. Ilyen esetben hazugságvizsgálatot is lehetne végezni mindkét féllel és a tanúkkal is, amely ugyan nem 100%-os, de viszonylag megbízható. A tulajdonost is be lehetne idézni, aki állítólag jelen volt a kilépés előtti beszélgetésen, amelyen László alá akarták rendelni az orvosnőt.

Elég sok ellenőrizhető tényt elmondott az 'áldozat' az interjú során. Ez alapján be lehet azonosítani és be lehet perelni becsületsértésért. Miért nem teszi meg a doktor úr?

+1

Ebben a sztoriban megint az ordító ballib kettősmérce a szembeszökő.

Minden eddigi esetben csúcsra járatták a MÍTÚT: azonnal ítélkeztek bemondásra, akár évtizedekkel korábbi állítólagos történések kapcsán. Működött az automatizmus.

Most, hogy az ő polgármesterjelöltjük lett megmítúzva? A szemét, aljas Fidesz! AZONNALI SZIMPÁTIATÜNTETÉS, Karácsony és mindenki kiáll szegény, NYILVÁN ártatlanul megvádolt László Imre mellett stb. stb.

Hogy is van ez már megint?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés