Békemenet Rómában

2019. október 8. 16:24

Bayer Zsolt
Bádog
Szolidaritási nagygyűlést hirdetek Budapestre, az olasz nagykövetség elé.

„E hónap 19-ére, 15 órára Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter, a legnépszerűbb olasz párt vezetője nagygyűlést hirdetett Rómába, ahová az ország minden tájáról várja a normalitásban, a nemzetben, az országhatárok védelmének kötelességében hívő, és az illegális migrációt elutasító olaszokat.

Amolyan Békemenet lesz Rómában 19-én!

Matteo Salvini azon, sajnos egyre fogyatkozó európai politikusok egyike, akik az Európai Uniót mint erős és független nemzetállamok szövetségét képzeli el, szemben azokkal, akik a nemzetállamok felszámolásában, a migráció elfogadásában és támogatásában, a »kevert társadalmak« létrehozásában látják a jövőt.

Ők Európa sírásói.

Matteo Salvini harca a mi harcunk is. Matteo Salvini pedig Orbán Viktor szövetségese. Ő, és az olasz hazafiak megérdemlik, hogy mi, magyar hazafiak kiálljunk mellettük és értük ebben a történelmi pillanatban!

Éppen ezért október 19-én, 15 órára szolidaritási nagygyűlést hirdetek Budapestre, az olasz nagykövetség elé. Cím: Budapest, Stefánia út 95.

Október 13-án szavazzunk a nemzeti erőkre, október 19-én pedig mutassuk meg, hogy az olasz nép éppúgy számíthat ránk, ahogyan mi is számíthatunk rájuk. Lebegjen szemünk előtt, hogyan fogadták ők Orbán Viktort, hogyan énekelték neki, hogy »Avanti Ragazzi di Buda!«.

A tét Európa jövője, gyermekeink és unokáink jövője.

Mutassuk meg, hogy a normális, nemzetüket szerető és féltő európai emberek nincsenek egyedül, és képesek kiállni egymásért.

Várok mindenkit október 19-én, 15 órakor a Stefánián.

Hajrá Magyarország! Hajrá Olaszország! Hajrá Európa!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 217 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Zsolti, az kb olyan lett, mint a "veled vagyunk Vietnam!", de nem baj, értjük. És talán kell is...

húzza, ameddig húzza....

Enrico Letta /korábbi balközép miniszterelnök/ a napokban nyilatkozta, hogy a Conte2 kormány a felőrlődését kockáztatja, akár már karácsonyra. Carlo Calenda /volt Pd képviselő/arról beszélt, hogy ez a kormány egy vágóhíd /macello/, Conte támadja Renzit, Renzi támadja Contét, Zingaretti támadja Renzit, Renzi támad mindenkit, s világos volt, hogy ez fog történni.

Csak azért írom ezeket, mert üzenet a tizenharmadikai választásra is. A fent említett politikusok a hatalom megtartása érdekében szövetkeztek egymással, s a legitimitásukat biztosító választások megkerülésével vannak hatalmon.

Világos volt, hogy ez fog történni, mondta Calenda , vagyis a marakodás, a békétlenség, a káosz, a hatalmi harc, a széthúzás. Ami a magyar ellenzék sajátja is, ott, ahol győznek, jön a balliberális vendetta, először a kormánypártiak vonalán, majd egymás közt.

Október 13. a nyugalom, a béke, a fejlődés, a biztonság végét jelentheti azokon a településeken, ahol balliberális jelöltre szavaznak, s kezdetét az országos békétlenségnek, uszításnak a 22-es választásokra való felkészülés jegyében. Egy normális ember nem kívánhatja ezt a permanens háborút országának, hazájának.

Nincs jobb-és baloldal. Csak normalitás és abnormalitás, miként megfogalmazta ezt Kenneth Abramowitz. S a normalitást a mai kormánypártok képviselik, hibáikkal - nem kevéssel - egyetemben.

El kell menni szavazni, s nem szabad vitázni a mandinert ellepő sok DK-s demagóggal. S persze támogatom Bayer kezdeményezését.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. október 9. 9:11

Kíváncsi vagyok, hogyan lesz kommunikálva a résztvevők alacsony száma...

Ahány millióan ti szoktatok hőbörögni az utcán, talán valamivel többen.

Salvinit úgy akarták erodálni, hogy a bíróságok rendre szembementek az NGO hajók olasz kikötőkből történő kitiltásával. Salvini borította a koalíciót, így most a migránsbarát koalíció, a köpönyeget fordító Öt Csillag fog erodálódni. Nem sokat kell várni és Salvini miniszterelnökként jöhet vissza.

Bayer a Salvini melletti szimpátia tüntetést már egy hónappal ezelőtt megemlítette, rögtön azután, hogy Salvini bejelentette a maga tüntetését.

Az pedig elég érdekes, hogy te emlegetsz frusztrációt. Az ellenzékiek 2006 óta szopnak minden választáson, és már nem jut egyéb eszükbe, mint hogy óvodás szintű nyelvöltögetéssel csúfolják az ellenfelet. De hát, akiknél egy Karácsony Gergő lehet a próféta, az fel van mentve, mert értelmi fogyatékosokra nem kell haragudni.

Ez már Bayer dolga, nem foglalkozom vele, meghagyom neked, hogy rágódj rajta.

Ha alacsony lesz a létszám, akkor elkotrósz (????) Oblivion falvára, ahová tartozol?

Győzzön a jobbik oldal.
A hívekkel ellentétben én el tudom fogadni az emberek döntését.

"Conte támadja Renzit, Renzi támadja Contét, Zingaretti támadja Renzit, Renzi támad mindenkit,"
Ez egy összjáték Conte és Renzi között.
Conte elvégzi a piszkos munkát, növekvő elégedetlenség, majd jön Renzi, aki ellenfélként, leváltja Contét...

Hát még mennyire elégedett lenne mindenki, ha egy balliberális kormány megint rohanhatna Washingtonba, 6000 ezer milliárdos szarfölött-tartó gyorshitelt felvenni...

Hihetetlen, hogy ti semmiből sem tanultok. Az olasz kormány éppen most alakítja ki a stabil jobboldali kormányt, amelynek miniszterelnöke Salvini lesz.
Tudom, hogy az ottani férgek, akik az olasz nép megsemmisítésére törekednek, igyekeznek jó sok állampolgárságot kiosztani, de az olaszok valamivel erősebbek nálunk. Oda csak úgy nem fog bevonulni "Európa". Nem mintha ide bemerészkedett volna, de oda semmiképpen sem.

Ugyan, hagyd! Kik ezek, hogy odafigyeljünk a véleményükre? Én magam, attól már kétségbeesnék, ha ezek az aljadékok elismernék. Csak egy trágyadomb az egész ballib tábor. Ostobák és/vagy hazaárulók. Ide is csak mérgezni járnak. Zavarja őket, ha valami nem tiszta mocsok. Irtom is őket rendesen. Csak úgy nyomogatom az x-eket!

Sajnos elég soká tűri. Vannak itt a mocskos fajtádból rendesen, akik régi jobbos nickeket lopkodnak, mert ti az anyatejjel szívjátok magatokba a lopást és csalást.

Nem lehet mindenki megélhetési politikus. Én nem azért jártam egyetemre, hogy HÖK-ben szerezzek skilleket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés