Európa megtagadói

2019. szeptember 21. 9:18

Faggyas Sándor
Magyar Hírlap
Nincs „arany középút”, valaki vagy ide vagy oda áll: vagy támogatja, vagy ellenzi, hogy meg kell védeni az Európai Bizottság struktúrájával, eszközeivel is a több ezer év óta formálódó, fejlődő, egyedülálló európai életformát, életmódot.

„Nincs »arany középút«, valaki vagy ide vagy oda áll: vagy támogatja, vagy ellenzi, hogy meg kell védeni az Európai Bizottság struktúrájával, eszközeivel is a több ezer év óta formálódó, fejlődő, egyedülálló európai életformát, életmódot. Amit elég nehéz ugyan egzakt módon definiálni, de annál könnyebb érezni és megélni Athéntól Budapesten át Dublinig, Szentpétervártól Rómán át Lisszabonig.

Hogy milyen világos – és éles – a frontvonal, azt nem csupán a közép-európai bevándorlásellenes, nemzeti kultúra- és identitásvédő és a nyugat-európai bevándorláspárti, multikulti tábor közötti antagonizmus mutatja. Hiszen Nyugaton is egyre többen osztják a visegrádi országok álláspontját. Érdekes módon még a bajor keresztényszociális Manfred Weber is, aki nem is oly rég még gusztustalanul udvarolt a keresztény Európát megtagadó szocialistáknak, liberálisoknak és zöldeknek, hogy elnyerje támogatásukat a hőn vágyott EB-elnöki tisztség megszerzéséért.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te még annak sem, mert még ahhoz is kell bizonyos tartalom...

Már megint ittál a gyógyszerre!!!!!!!!!!!
Kicsit aggódom miattad, mert ha kidőlsz, ki fog nekem olyan vidám perceket okozni a hozzászólásaival??????

Akkor beszélned kéne egy pszichiáterrel, hogy mitől vannak tüneteid!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés