Szél Bernadett: Orbán Viktor démonizálja az ellenfeleit

2019. szeptember 17. 13:26
A kormány ideológiájának nem Jézus Krisztushoz van köze, hanem Vlagyimir Putyinhoz, Erdoganhoz, Donald Trumphoz és Bolsonarohoz – jelentette ki Szél Bernadett.

Orbán Viktort nem lehet semmilyen keresztény szóval jellemezni, mert folyamatosan gyűlöletet kelt – vélekedett az ATV Egyenes beszéd című műsorában Szél Bernadett. A független országgyűlési képviselő szerint az Orbán-rendszer gyűlöletet kelt, amit szerinte bizonyít, hogy „Tordai Bencét atrocitás érte az utcán” és „melegeket támadtak meg a metrón”.

Szél Bernadett arról is beszélt, hogy neki „problémát okoz az is, hogy ha egy politikus főpapi szerepet kezd el betölteni”. Hozzátette, hogy szerinte „egyre gyakoribbak a kormányfő olyan látogatásai, ahol vallási köntösbe csomagolják az ideológiájukat”. A képviselő úgy fogalmazott, hogy szerinte a kormány „ideológiájának nem Jézus Krisztushoz van köze, hanem Vlagyimir Putyinhoz, Erdoganhoz, Donald Trumphoz és Bolsonarohoz”.

A korábbi LMP-elnök úgy folytatta, hogy az általa szégyen szemre megrendezett demográfiai csúcsként” hivatkozott konferencia már csak azért is nevetséges, mert a meghívottak között alig volt nő. Szél szerint a kormány ugyan támogatja a középosztály harmadik gyermekének megszületését, de azokat a családokat akik valamilyen szempontból nem felelnek meg az elképzeléseiknek, már nem.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Szél szerint a kormány ugyan támogatja a középosztály harmadik gyermekének megszületését, de azokat a családokat akik valamilyen szempontból nem felelnek meg az elképzeléseiknek, már nem."

Én ilyent egyik rendeletben sem találtam. Sőt! Olyant sem amely a jog szerint diszkriminatív lenne.

Szél nem emlegesse Jézust aki a kufárokat kikergette. Ha közöttünk élne Szélt és volt pártját is kikergetné. Bár erre se lenne szükség, mert a választók tavaly ezt már megtették. Jézus lelke közöttünk él.

Bernikének OPNI-is frizurája van?

Szél Bernadett arról is beszélt, hogy neki „problémát okoz az is, hogy ha egy politikus főpapi szerepet kezd el betölteni”.

Menjen pszichológushoz. Az OPNI-t nem tudom ajánlani, mert a Gyurcsány főnöke bezáratta.

Orbán Viktornak ti nem vagytok ellenfelei. Saját magatokat szeretnétek démonizálni.

Berni: "Orbán Viktor démonizálja ellenfeleit, pedig én tudom, hogy ő maga a sátán!"

Ismét lazulnak a csatornafedelek......

Orbán Viktor legközelebb két és fél év múlva néz szembe ellenfeleivel. Miért és kiket démonizálna most?

Máshol igazi, rátermett nők a politikusok, akik szeretnének is azok lenni és nem kvóta alapján lesznek azok.
Berni! A kvóta nagyon kevés, szánalmas, szexista és diszkriminativ.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés