Szél Bernadett: Orbán Viktor démonizálja az ellenfeleit

2019. szeptember 17. 13:26

A kormány ideológiájának nem Jézus Krisztushoz van köze, hanem Vlagyimir Putyinhoz, Erdoganhoz, Donald Trumphoz és Bolsonarohoz – jelentette ki Szél Bernadett.

2019. szeptember 17. 13:26

Orbán Viktort nem lehet semmilyen keresztény szóval jellemezni, mert folyamatosan gyűlöletet kelt – vélekedett az ATV Egyenes beszéd című műsorában Szél Bernadett. A független országgyűlési képviselő szerint az Orbán-rendszer gyűlöletet kelt, amit szerinte bizonyít, hogy „Tordai Bencét atrocitás érte az utcán” és „melegeket támadtak meg a metrón”.

Szél Bernadett arról is beszélt, hogy neki „problémát okoz az is, hogy ha egy politikus főpapi szerepet kezd el betölteni”. Hozzátette, hogy szerinte „egyre gyakoribbak a kormányfő olyan látogatásai, ahol vallási köntösbe csomagolják az ideológiájukat”. A képviselő úgy fogalmazott, hogy szerinte a kormány „ideológiájának nem Jézus Krisztushoz van köze, hanem Vlagyimir Putyinhoz, Erdoganhoz, Donald Trumphoz és Bolsonarohoz”.

A korábbi LMP-elnök úgy folytatta, hogy az általa szégyen szemre megrendezett demográfiai csúcsként” hivatkozott konferencia már csak azért is nevetséges, mert a meghívottak között alig volt nő. Szél szerint a kormány ugyan támogatja a középosztály harmadik gyermekének megszületését, de azokat a családokat akik valamilyen szempontból nem felelnek meg az elképzeléseiknek, már nem.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemo
2019. szeptember 21. 19:06
szerintem már csak az édesanyja nézi, hallgatja.!
lemo
2019. szeptember 21. 19:03
kötelező minden idióta írást (bejegyzést) leközölni...!?
matykox
2019. szeptember 19. 08:44
- Jajjaj, engem démonizálnak! Hüppögi a lárva-álarcú démon. Érthető, hiszen ahogy a vámpír, ez se nézett soha tükörbe.
mitfizetsky
2019. szeptember 18. 13:14
Hú de megvénült a nyáron!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik