Látványos drónfelvétel az augusztusi tűzijátékról

2019. szeptember 15. 14:51

Ez nem számítógépes grafika, ez maga a valóság!

2019. szeptember 15. 14:51

Soha nem látott kameraállásokból nézhetjük újra a három héttel ezelőtti tűzijátékot, köszönhetően annak a videónak, amit a tűzijátékot készítő cég forgatott az eseményen. Az újszerűség a drónoknak köszönhető, azok ugyanis berepülve a felrobbanó rakéták szikrázó felhőibe, eddig sosem látott szépséggel örvendeztetik meg azt, aki végignézi a pár perces videót.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
delphinus
2019. szeptember 15. 22:11
Újraéltem, profi összefoglaló ez a videó! Köszönet!
3M..
2019. szeptember 15. 15:29
Ti dolgoztok, ők lopnak! "Karácsonyestén a nagymamától sem illik megkérdezni, hogy mennyibe került a mákos bejgli." "A 2000. augusztus 20-i budapesti tűzijáték 260 millió forintba került. A költségeket a Miniszterelnöki Hivatal (adófizetők) fizette. Ebből az összegből 130 millót egy rejtélyes, amerikai bejegyzésű cég, a Go Ahead Inc. kapott. Ennek a vállalkozásnak a vezetője a miniszterelnök informális tanácsadója, Wermer András anyósa. A Go Aheadnek a Wermer András érdekeltségi körébe tartozó, a miniszterelnök útjait dokumentáló Ezüsthajó Kft. utalta át a 130 milliót. Aheadet megbízó Happy End és Ezüsthajó sem válaszol egyetlen, az üggyel kapcsolatos kérdésre." Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik