Kötcsén értékel ma Orbán Viktor

2019. szeptember 7. 14:17
Tizenkilencedik alkalommal rendeznek polgári pikniket.

Újra polgári pikniknek ad helyet ma a Somogy megyei Kötcse – számol be a Magyar Nemzet. A Dobozy-kúrián Orbán Viktor kormányfő a jobboldali-konzervatív szellemi és gazdasági holdudvar meghívottjai előtt zárt körben ad helyzetértékelést a hazai és nemzetközi politikai és gazdasági folyamatokról.

A témák között az október 13-i önkormányzati választás, az új európai parlamenti ciklus, a német gazdasági recesszió veszélye és annak Magyarországra gyakorolt hatása is szerepel. A Somogy megyei Kötcsén Orbán Viktor kormányfő a jobboldali-konzervatív szellemi és gazdasági holdudvar meghívottjai előtt zárt körben ad helyzetértékelést a politikai folyamatokról. A polgári pikniket 2004 óta a Balog Zoltán által vezetett Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi. A találkozókon elhangzott kormányfői beszédek rendre széles körű hazai és nemzetközi visszhangot váltanak ki.

Tavaly két alkalommal is volt polgári piknik. A Fidesznek a harmadik kétharmadot hozó tavaly áprilisi országgyűlési választást követő júniusi találkozón a miniszterelnök a soron következő, 2019-es európai parlamenti választás tétjéről beszélt. Orbán Viktor kifejtette: a Magyarország előtt álló lehetőségek óriásiak, de komoly veszélyek is leselkednek ránk. Ezek közül a migráció van az első helyen, de „itt sikerrel álljuk a sarat”. Egy évvel ezelőtt, szeptemberben a kereszténydemokrácia megújítása, a nemzeti identitás megőrzése, szintén a soron következő EP-választás és az Európai Néppárt politikája volt a beszélgetések fókuszában.

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lesz ott azért más is, nemcsak ez.
Máskülönben Gyurcsány miért vásárolt ingatlant Kötcsén, közel a helyszínhez, ha nem a hallgatózáshoz?

Gyurcsány nevét soha nem mondja ki Orbán Viktor. Gyurcsány arra sem méltó, hogy Orbán kiejtse a nevét.

Mindenki tudta, tudja, hogy Clay Shaw bűnös volt.
Az esküdtszék, a ti demokratikus esküdtszéketek szemrebbenés nélkül azt mondta: nem bűnös.
No, kb. ennyit ér a Strasbourgi Bíróság is.
Végrehajtó hivatalnokok csupán, tudjuk, kiké.
Pl. a G. Sorosé, aki "pénzelte és taníttatta", egészen pontosan: pénzelte volna és taníttatta volna, ha Viktor nem fedezi fel, kivel, kikkel áll szemben és 10 hónap után nem küldi el a halál f.szára a spekulánst.
Ennyit a te ügyvédkedésedről, a Kisz-titkárság nem bűn, mert azt is lehetett emberi módon csinálni, a besúgói legend megint csak téged minősít.
Ha védeni kellene, nem lennél az ügyvédem.

Orbánék ellopott stadionjai a legolcsóbbak mindenféle nemzetközi összehasonlításban, sztárügyvédke...

Ez a Soros-vazallus "Emberi Jogok Európai Bírósága" pontosan annyit ér, mint a felső kapcsolattartója, G. Soros, vagy mint, te...
Minél többet erőlködnek, azzal Orbán Viktort betonozzák be a hatalomba, mert ilyen a magyar...
Hál'Istennek, már nem átverhető..., nagyjából a legegyszerűbbje is belövi a koordinátákat...

"1917. november 9-én került nyilvánosságra Arthur James Balfour brit külügyminiszter Lionel Walter Rotschild bárónak írt levele, melyben – a kormány nevében – támogatását fejezte ki a Palesztinában kialakítandó „zsidó nemzeti otthon” tervezete iránt."
Lionel Walter Rotschild pontosan annyira volt létező személy, mint ma G. Soros. Bár semmiféle választott hivatalt nem viselt, mégis, a brit külügyminiszter fordult Őfőméltóságához.
Ha ennyit nem értesz, mi a francnak írogatsz, ide is?
"Végérvényesen eldőlt: manipulált és hamis tartalmakat közölt a Korrupciókutató Központ
A Fővárosi Ítélőtábla a Közbeszerzési Hatóság által indított perben helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék végzését, amely így végérvényesen elutasította az alperes Korrupciókutató Központ igazolási kérelmét. Az egyszemélyes Kft. egy 2018. januári „tanulmányában” több vonatkozásban is megsértette a Közbeszerzési Hatóság jó hírnevét, illetve manipulált adatokat használt fel. A végzés jogerős, fellebbezésre nincsen lehetőség."
Mit gondolsz, a Korrupciókutató Központ támogatói között ott van-e G. Soros?
Igen - Nem.

Jó, rendben, Orbán lop.
De akkor a hivatalosan auditált adatok alapján legolcsóbb magyar stadionoknál drágábbak építésénél sokkal többet lopnak.
És ebben Orbán, mint a legolcsóbb, az utolsó helyen áll.
A barátaid viszont mind megelőzik.
B+, ennyi elemzőkészséggel, ami neked van, nem ügyvéd, juhászbojtár is csak felügyelet mellett lehetnél.

Mészáros Lőrinc a kelet-európai volt szoc országok új milliárdosainak listáján az első százba éppen csak befér. Csányi Sándorral együtt.
Kettő, azaz két magyar a százban.
Miért?
Mert a magyar rendszerváltást a Fekete János-haverok intézték, aprópénzért elkótyavetyélték G. Soros-féle kalandorok számára a teljes magyar vagyont., ellentétben a többi posztkomcsi országgal, ahol törekedtek a nemzeti burzsoázia létrehozására, mert ők nem Kádár Kacsintó János kutyái voltak.
Pontosan tudták, a pénz akkor van jó helyen, ha itthon marad.
Szemben Kádárral, akinél minden kiváló volt, csak egyedül a magyar: az volt üldözendő és semmire nem jogosult, ezért magyarfalókkal vette körül magát, akik még az Antall-kormányban is komoly hatalmi pozíciókat tartottak meg....
Orbán ma az államcsőd, önkormányzatok, vállalkozások devizahitel-csődjének elhárítása mellett - ha biztosítani akarja Magyarország szuverenitását - az első számú parancs: magyar burzsoázia, a pénzek Magyarországon tartásával, ill. Magyarország számára is jövedelmező tőkeexport az elszakított magyar területek gazdaságába.
Röviden: ennyi.

A jelenlegi magyar kormány a világ leghatalmasabb rabló maffiaszervezetével szemben politizál.
Amilyen fegyvert az használ ellenünk, a védekezés nemcsak jogos, de köztelesség.
Szép lett volna, ha anno a török kard ellen nem magyar karddal szállunk szembe, hanem megkérünk egy török médiaérdekeltséget, szervezze meg a kampányunkat, amellyel elpusztítjuk a törököt.
Nem vagy te kicsit debil?
Hülyének tetteted magad, vagy tényleg ennyit érsz?

Kis idióta: a Forbes nem a Soros-terv része.
Soros a Forbes-terv egyik ügynöke - bár megengedem, a Forbes a Rothschildok hasznos idiótája, de nagyon is bennfentes, korántsem az az ártatlan összegző, cuki érdekességű lapocska...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés