Törzsi háború: Puzsér egy platóra került Vonával

2019. szeptember 5. 22:57
Közös utcafórumot tartott a pártelnökből lett influenszer és az újságíróból lett főpolgármester-jelölt szerdán.

Vona Gábort a pártmentes önkormányzatiságról kérdezte Puzsér Róbert egy kisteherautó platóján, a Jobbik volt elnöke erre elmondta: ő már pártelnökként is amellett volt, hogy a helyi szinten ne pártokról szóljon a politizálás, tehát teljes hitelességgel tudja ezt képviselni.

Puzsér és Vona egyetértett abban, hogy törzsek háborúi a választások; Vona szerint ebből, a Fidesz és a baloldal örökös küzdelméből kell kilépni. Ennél a pontnál a hallgatóságból valaki félhangosan megjegyezte, hogy Vona hazudik; a volt pártelnök szerint ez a reakció is azért van, mert erős a törzsi logika az emberiségben.

Puzsér szerint a NER-t csak a centrumból lehet leváltani, ezért nem lehet leváltani balról, már csak azért sem, mert egymás szövetségesei, hogy a polgáháborút, a „törzsi háborút” fenntartsák.

 

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Simlis és a Szende

Náci összefogás?

Ki írta?

„Ateistaként nem érdekel a zsidók és az I.ten (kiírva vagy kipontozva, nagy- vagy kisbetűvel, nekem édesmindegy) viszonya, nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük. És nem is akarok”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés