Vučićot, Babišt és Pellegrinit fogadta Orbán

2019. szeptember 4. 20:53
Orbán, Vučić és Babiš előadóként szerepel a III. Budapesti Demográfiai Csúcson.

Orbán Viktor miniszterelnök szerda este a Karmelita kolostorban munkavacsorán fogadta Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnököt, valamint Andrej Babis cseh és Peter Pellegrini szlovák miniszterelnököt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár. Orbán Viktor, Aleksandar Vucic és Andrej Babis előadóként szerepel a III. Budapesti Demográfiai Csúcson, amelyet csütörtökön és pénteken a Várkert Bazárban rendeznek meg tudósok, politikusok, egyházi képviselők és más közszereplők részvételével.

A rendezvényen előadást tart mások mellett Tony Abbott, Ausztrália korábbi miniszterelnöke és Bulgária miniszterelnök-helyettese is – mondta Havasi Bertalan. Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára korábban azt nyilatkozta, az idei konferenciára az egész világból érkeznek résztvevők, ezért még többen oszthatják meg egymással a kedvező, illetve a rossz tapasztalataikat is. Az újabb információk, gyakorlatok megismerése azért is fontos, mert azokat a kormány az esetleges családvédelmi akcióterv 2 kidolgozásánál figyelembe tudja venni – tette hozzá. Novák Katalin tájékoztatása szerint a kétnapos konferenciát a bdselsoacsalad.hu oldalon élőben lehet követni, a csalad.hu portál pedig percről percre tudósít a rendezvényről.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tunya', ne legyél értetlen pitiáner: a történelmi múltat mindig integrálni kell. Például a világháború után a német-francia kapcsolatban is, és mindenütt máshol.

"III. Budapesti Demográfiai Csúcson"
Már megint egy szar húzás a magyaroktól.
Nem eurokomforn az ilyesmi, még hogy demográfiai csúcs, amikor a hivatalos Soros-EU a fehér szüléseket effektíve tiltólistára tette.

Szörnyű ez a permanens elszigetelődés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés