Gyurcsány: Ma már nincs értelme a kerítésről vitatkozni

2019. szeptember 4. 9:54
A volt miniszterelnök azt is elmondta, az elmúlt harminc évben összesen hányszor beszélt Orbán Viktorral.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt. Gyurcsány elmondta, harminc év alatt a három nyilvános találkozójukon kívül soha nem beszélt Orbán Viktorral. Ez szerinte a jelenlegi miniszterelnökön múlt, aki távolságot tart tőle.

„Mára a kerítés sokmindennek a szimbólma” – jelentette ki a DK elnöke. Szerinte a kerítés éppúgy lehet a biztonság, ahogy a Fidesz lopásának vagy a hazugságnak a szimbóluma. „Azt gondolom, hogy szimbólumokkal nem kell küzdeni – mi a  csudának költsünk milliárdokat annak lebontására?” Hozzátette: a kerítésról szóló vita 2015-ben még egy értelmes vita volt, ma már nem az. Gyurcsány szerint ma nincs menekültkrízis, és bár sokféleképpen lehet gondolkodni a menekültkérdésről, de emberek vagyunk, és még a börtönben is enni kell adni az ott lévőknek.

Gyurcsány egyetértett Dobrev Klárával abban, hogy a magyar ellenzéknek fontos szerepe volt a fideszes EP-képviselők bizottsági tisztségekbe történő megválasztásának megakadályozásában. Gyurcsány kijelentette: az EP-ben régóta van egy íratlan szabály, amely szerint szélsőjobb- és szélsőbaloldali pártokat nem engednek a fazék közelébe. Gyurcsány hozzátette: ők ma már a Fideszt is szélsőjobboldalinak tartják.

A volt miniszterelnök beszélt az európai minimálbérről is. Gyurcsány szerint ezt a DK mellett az Európai Bizottság megválasztott elnöke is támogatja. Ez elképzelése szerint nem egy fix összeg lenne, hanem az adott országbeli átlag- vagy mediánjövedelem meghatározott százaléka. 

A teljes videót itt tekintheti meg.

(ATV)

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsánynak igen vastag bőr van a képén. Aki ilyen megállapításokat tesz szégyenében el kellene bujdokolnia, mert nem az országról szól a kurvaság, hanem Gyurcsány Ferenc politikai tevékenységéről.

""... másról szól ez a kurva ország!"

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."

"És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit."

"... másról szól ez a kurva ország!"

Az osztrák határnál élők biztos örülnének a mostani bosnyák-horvát határnál lévő állapotnak, feltéve, ha az osztrák szárnyas kapuk megfogták volna a betolakodókat.

Fegyenc, a választók másképp kalibrálják, máshová sorolják a Fideszt mint te. Neked pedig egyetlen dolgod van még a politikában: takarodj a közéletből!

Ha nem lenne a kerítés, most is erre jönnének. Ezt tagadja el a Gyurcsányi

Arról kellene beszélnie Ferinek, hogy 2006 és 10 között hogyan támogatták a Jobbikot? Ugyanis az együttműködésük nem tavaly kezdődött!

" szerinte a jelenlegi miniszterelnökön múlt, aki távolságot tart tőle."

Nem tart távolságot. Semminek nézi. Teljes joggal.

Ha ez a szerencsétlen tovább lopósozik, közérdekű adatként ki kéne kérni, mennyibe került az adófizetőknek a ppp és mekkora hasznot hozott a haverjainak.
Azt is elmesélhetné a Gyurcsányi, hogy miért nem vizsgálták anno a sportminisztériumhoz került pénzeket, amiket a Zuschlág intézett......

Baloldalon amúgy is ez a trendi helyesírás. :))

"A viták kora lejárt"

"Gyurcsány egyetértett Dobrev Klárával"

Piri néne ennek örül. Sikerült csúnyácska, öregedő lányát férjhez adni, és végre kilőni Brüsszelbe. Feri akkor jön a Klein villába amikor akar, a szatmári ott fogja várni.

A Mozgalomnak külön gratula, hogy a Dobrev-Klein szekerét tolják.

Egyetértek. Bár a többieknél is nehéz észéveket felfedezni, de az utóbbi az tényleg, maga a szégyen.

A hozzáértés hiányára, a kitartó, ám meddő akciók hiábavaló végzése jelenezte Gyurcsány Ferenc kormányzását, így számára marad tanulságnak a dakota bölcsesség.

"Ültess a halott lovad fölé almafát, s előbb-utóbb az is lóra terem."

Ferinek magával van vitája.

XMas Geri alatt vágja a fát épp.

" Ez elképzelése szerint nem egy fix összeg lenne, hanem az adott országbeli átlag- vagy mediánjövedelem meghatározott százaléka. "

akkor mitol europai? :D

ezt azert alkalomadtan mondd meg a jobbik talpasainak is mert ok ugy gondoljak hogy egy alairas brusszeltol es ezer euro lesz a minimalber holnaptol

Mindennel egyetértek, de a végére Wahornt becitálni nem érdemes, mert ő feltehetőleg inkább Gyurcsány oldalán áll.

Fletó kínosan próbálja a szőnyeg alá rugdosni a tényt, hogy a kerítést ők soha nem építették volna fel, és ha rajtuk múlik, Magyarország az EU terveinek megfelelően migráns- elosztóközpont lenne, illetve a rajtuk múlna, őrizetlenül állna a kerítés, és szabadon lehetne ki-be járni rajta.

Válaszok:
DrPepper | 2019. szeptember 4. 17:06

Gyurcsánnyal nem érdemes vitatkozni, mert hazudik reggel, éjjel, meg este. Erről videófelvétel is van.

Sehol nem található, hogy Ursula von der Leyen olyant nyilatkozott, támogatja az egységes uniós minimálbért.
Ez csak Dobrev Klára tálalásában jelenik meg.
https://24.hu/kulfold/2019/09/..

"A volt miniszterelnök beszélt az európai minimálbérről is. Gyurcsány szerint ezt a DK mellett az Európai Bizottság megválasztott elnöke is támogatja."

A feleségével együtt hazudik.
Itt a cáfolat.

"Ursula von der Leyen Dobrevnek írt válaszlevelében úgy fogalmazott, hogy "hivatali időm első száz napja során olyan javaslatot fogok tenni, amely biztosíthatja, hogy az Unióban minden munkavállaló igazságos minimálbért kapjon". Amennyiben a minimálbér kérdésében ez volt a legpontosabb megfogalmazása az elnöknek, úgy megállapíthatjuk, hogy von der Leyen nem az egységes európai minimálbérről beszélt. Megítélésünk szerint tehát von der Leyen csupán annyit mondott, hogy "igazságos" minimálbért szeretne, aminek számos megvalósulási formája lehet."
https://www.portfolio.hu/gazda..

Tévedésben vagy.
A támogatásokat nem a mindenkori kormány adja, hanem az adófizetők. A mindenkori kormány csak közvetít.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés