Reagálás Song Simonra – Mi, japán származású magyarok nem ilyenek vagyunk

2019. szeptember 3. 14:45

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Úgy beszél, mintha ő maga a magyar nemzet szívcsakrájában csodaszarvas és turulmadár kumisz áztatta nászában fogant volna.

„Song Simon, a Fidesz egyik kispesti önkormányzati képviselőjelöltje bemutatta, hogy milyen az, ha valaki megtagadja származását és feláldozza identitását a pártpolitika oltárán. A félig japán jelölt szerint ugyanis nem szabad Európába engedni az idegen kultúrákból származókat.

A Demokratikus Koalíció szerint Song Simon ne lepődjön majd meg, ha őt is eléri a bevándorló-ellenes gyűlölet, amit ő maga is oly' serényen táplál az önkormányzati kampányban. A DK szerint nincs szükség olyan emberekre, akik magyarság-bizonyítványt akarnak osztogatni, önhatalmúlag eldöntve, hogy ki és mennyire magyar. Röhejes, hogy a fideszes Song ilyen szerepre vágyik, mintha ő maga a magyar nemzet szívcsakrájában fogant volna csodaszarvas és turulmadár kumisz áztatta nászában. Inkább legyen büszke arra, hogy japán származású magyar és tegyen meg mindent azért, hogy Magyarország is büszke legyen rá.”

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Azért valljuk be őszintén ilyen gusztustalan és ízléstelen akármit csak a DK képes összehozni."

DK (Degeneráltak Klubja). Mit lehet várni tőlük?

A DK ne akarjon felemelkedni a nemzetiszocialista szintre, akiknek a legfőbb baja a Habsburgokkal az volt, hogy azok majd ezer éve rokonságba kerültek egy zsidó famíliával.

"A DK szerint nincs szükség olyan emberekre, akik magyarság-bizonyítványt akarnak osztogatni, önhatalmúlag eldöntve, hogy ki és mennyire magyar. "
DÉKÁÁ!, ne legyél ennyire idiot, hé...
Figyelj, a Momentum-Soros 444-re, b+ DK, mert könnyen körön, Soros-körön kívülre kerülsz:
"D ...r • 4 órája
hogy én mennyire unom már ezt a k-európai nemzeti baszakodást! ebben nőttem fel, a rendszerváltás csak felerősítette az indulatokat. azt hittem, majd az eu eljövetelével lenyugszanak a kedélyek, de azt nem hittem volna, hogy 2019-ben is még mindig helységnévtáblákon meg ilyen piszlicsáré ügyeken megy majd a hiszti. hogy rohadna már meg mindenki a nemzeti érzelmeivel meg a himnuszával együtt.
•Válasz
★☆☭Ion★ D...r • 4 órája
Ha a Tiszántúlt visszaadnánk a románoknak, sokkal élhetőbb lenne az ország."
"t...b • 3 órája
a Kétfarkú Kutyapárt térképe alapján én Szlovákiához tartoznék.
lehet jobb is lenne!"
"i...I) D...r • 3 órája
na ja: a legszebb, ahogy a Kispest-szurkolók sírva szaladtak a Trollfocihoz, hogy csúnyán "letrianonozták" őket a Craiova elleni meccsen. szakadtam a röhögéstől. :-D"

Az, hogy szívesen látjuk, de nem hívjuk, semmi ellentmondást nem tartalmaz. Az pedig, hogy nem akarunk migránsokat beengedni, teljesen természetes.

A migráns az okostelefonját elhozta, de az iratait otthon felejtette, ezért vagy menjen vissza ezekért, vagy fogadja el, hogy ellenőrizhetetlen módon nem lehet bejönni az országba.

A migráció vonatkozásában a kevert népesség egymással nem kompatibilis kultúrák egymás mellett élését jelenti, ami a nyugati tapasztalatok alapján csak ellentéteket szül, hogy finoman fogalmazzak.

Vannak dolgok, amikkel nem viccelünk.
Amik ősiek, amelyek az eredetünk, amelyek régebbiek Jézusnál.
Amik csak a miénk.
Ilyen a turul is meg a csodaszarvas is.
Ezek többek mint a szent dolgok, ezek tabuk.
Lélektani, erkölcsi védelem alatt vannak.
Aki ezt nem érzi, az húzzon el innen, felejtse el nyelvünket.
Az egy infantilis debil idióta.

Nem tudom, van- e Brüsszelben még egy olyan ország, amelynek képviselői a saját otthoni politikai ellenfelük elleni harcot nemzetközi porondra viszik?
Gusztustalan DK.

Japánban evangelizált évtizedeken 37! keresztül Nemeshegyi Péter jezsuita atya, akit hazahívott a rendje, bár a japánok nem akarták hazaengedni.

1956-tól 1993-ig a tokiói Sophia Egyetem Hittudományi karának professzora, kétszeri dékánja volt, s szinte az egész Japán területén tartott, a nem csupán a diákokat, hanem az átlagembereket is megszólító keresztény szellemiségű előadásain a teológiát középpontba állítva a nyugati kultúraelméletről, illetve a nyugati értékrendről is tanított.

Sőt olyanról is tudok, hogy magyar tanítókat kértek a japánok, hogy tanítsák meg nekik az oktatási módszereinket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés