Hű, de hülyék vagytok

2019. augusztus 30. 15:43

Gyurcsány Ferenc
Facebook
A franc se akarja lebontani a kerítést.

„Ha már sok pénzt ellopva odaraktátok, hát maradjon. Nem kér enni. Miért fizetnénk milliárdokat a bontásért!? Az persze igaz, hogy a közösből eszünk ágában sincs támogatni, hogy egy méter kerítést majdnem annyiból építettetek, mint mi annak idején autópályát. 
Mert ugye elloptátok a pénz jelentős részét. Mert mentesítettétek az építkezést a közbeszerzés alól. Mert a haveroknak kellett a pénz. Mert a kerítés nem óvta meg Európát, csak elterelte a menekülteket Szlovénia felé. Mert az egész Orbán menekültellenes hisztériájához kellett. Mert a valóságos cél nem Európa biztonsága, hanem Orbán hatalmának fenntartásáról szólt. 
Szóval majd ha elszámoltok a pénzekkel, ha bebizonyítjátok, hogy akár egyetlen menekült is visszafordult Európából és nem csak megkerülte a magyar határt, akkor beszélhetünk arról, hogy mi jár a nektek. Mondom nektek. Nem Magyarországnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 204 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kerítés nem óvta meg Európát, de lezárta a nyugatra vezető legkönnyebb, legrövidebb útvonalat. Ami nagyon fontos, megóvta Magyarországot attól, hogy a nehezen védhető határon ezrek jöjjenek át, akik, ha Ausztria megunva az áradatot, lezárta volna a határt, nálunk rekedtek volna.

Tudom, hogy Gyurcsányéknál az ország védelme nem számít, de ez is szempont. Azt viszont megkérdezném, hogy a Marokkóban lévő spanyol enklávék határán, vagy a bolgár-török határon lévő kerítéseket mennyivel támogatta az EU?

gyurcsányék szerint 1,5 milliárd Ft volt a kerítés kilométere, ennyiért (azt meséli be) ők autópályát építettek.
Ez nem igaz. Ráadásul a PPP konstrukciót szerették, ami sokkal drágább volt ténylegesen.
Erről várnék számokat.
Ami a migránsok elterelését illeti, Szlovénia is építi a kerítést folyamatosan.

Válaszok:
pollip | 2019. augusztus 30. 19:42

Nyiss egy drótvágó boltot, ingyen lebontják és még hasznod is lesz belőle.

Irtani való féreg.

Lottóötös.

(És még mindig senkinek "nem esett le" ellenzéki oldalon, hogy Gyurcsánnyal és az MSZP/DK-val szövetkezni maga a pusztulás...)

Amivel a hatékonysága is csökken. Feri itt megint nem bontja ki a teljes az igazságot, megteszem helyette. A kerítés teljes elhanyagolása egyenértékű a lebontással, hiszen úgyis jönnek majd, akik átvágják, aztán ha látják, hogy nincs semmi még többen, és gondoskodnak a kerítés lebontásáról. Gyurcsányék meg széttárják a kezüket, hogy ő nem bontották le a kerítést, csak nincs pénz a karbantartásra. Mert azt a menekültekre kell költeni. Kb. így.

Fegyenc pimasz és arrogáns, agresszív-támadó szövege is jelzi, hogy bizony igaz, beengedné a migránsokat. Persze, nem bontaná le a kerítést , de csak játszik a szavakkal, megint "újbeszél". Aljas gazember, takarodjon a közéletből!

Itt a kulonbseg Orban es Gyurcsany kozott. Orban soha egy rossz szot nem szolt a baloldal SZAVAZOIRA. Legfeljebb sajnalta hogy megtevesztik oket. De mindig a tisztelet hangjan szolt roluk.

Ha nem lenne a kerítés akkor az lenne a baj, hogy Orbánék nem védték meg az Unió határát.

a nemetek meg szepen visszadublinoznak meg visszakvotaznak nekunk a 90% selejtet, maguknak kivalogatva a felsofoku vegzettsegueket

Annál rosszabb a helyzet, a DK-s ávós nénik, képesek éhezni, hogy Fletót és a DobrevKlára pártot eltartsák. Fletó nem aggódik, a szektájának nincs szüksége semmire, mert tökkelütött híveik szerelemből is a pártért élnek.
A többi pártban haszonlesők vannak. Így Fletó nyeregben van.

Autópálya vagy autonómia?
"És nem igaz, hogy előrébb való az autonómia, mint az autópálya."
(Nagyváradi fórum, 2005. október 21.)

Gyurcsány aranyköpései

Kérdezzük meg, mi a helyzet a ppp- vel? Sunnyogni fog.

Válaszok:
Agnieszka | 2019. szeptember 1. 9:08

Fegyenc: csődprodukáló . Orbán: Fegyenc csődjét hárító.

A Ceausescu házaspár ezekhez képest smafu volt. Bár még beléjük is több patriotizmus szorult.

A nyelv, amit mostmár szinte az otthonosban lubickolva használ, a tanulatlan, neveletlen, önfegyelmet nélkülöző ember nyelve. A tartalom maga hazugságok egyvelege.

Végtelenül szomorú, h. teszi ezt sajátjai tetszésének nemcsak reményében, de tudtában, hiszen az EP választások eredménye egyértelmű siker volt számukra.

Azóta még aktívabbak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés