Izrael: Így készülnek iráni katonák az Izrael elleni dróntámadásra

2019. augusztus 26. 11:49
A fekete-fehér, rossz minőségű felvételeken azt lehet látni, amint négy alak cipel valamit.

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) felvételeket hoztak nyilvánosságra azt állítva, hogy azokon az látható, amint az iráni katonák Szíriában arra készültek, hogy „gyilkos” drónokat indítsanak a zsidó állam ellen – írta az rt.com az IDF twitter-bejegyzésére hivatkozva.

Az IDF egy éjszaka alatt megsemmisítette ezeket a célpontokat, arra hivatkozva, hogy egy megelőző csapással elejét lehet venni az ilyen támadásoknak – tette hozzá a portál.

A fekete-fehér, rossz minőségű felvételeken azt lehet látni, amint négy alak valamit cipel. Ugyanakkor az Izraeli Védelmi Erők szerint a felvételek azt mutatják be, hogy az iráni Forradalmi Gárda robbanóanyaggal töltött pilóta nélküli repülőszerkezet kilövésére készült csütörtökön.

Az IDF hírszerzői most már kiadhatják a szíriai iráni Forradalmi Gárda műveleteit megfigyelő felvételeit, amelyekben gyilkos drónt szállítottak, amelyeket Izrael elleni támadásra szántak” – olvasható az IDF twitter-bejegyzésében.

Izrael szombat éjfél körül indított támadást az állítólagos Szíriában található iráni célpontok ellen. Szíria szerint a szír légierő megsemmisítette az „ellenséges célpontokat”, Damaszkusz nem kommentálta a károkat, de az IDF szóvivője szerint azok jelentősek voltak.

 

 

 

 

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"szíriai iráni Forradalmi Gárda"

ami azért vicces, mert Irán még csak nem is szomszédos Szíriával.
Aszad fenntartott egy működőképes államot, mióta beavatkoztak a demokrácia nevében, azóta milliók haltak meg, a térség instabil, pszichopata terroristák tartanak fenn rémuralmat. Kíváncsi vagyok, hogy tudnának ezzel elszámolni a felelősök, vagy csak elintéznék-e annyival, hogy "járulékos veszteség".

Ezt a felvételt a Szíriához tartozó Golán fensíkról készítette az
izraeli felderítés, mert nagyon jó, mindent tisztázó a felvétel.
Tisztán látszik az iráni harcosok egyenruhája, a rangjelzés, sőt
a drón típusa is (killer). Az is látszik, hogy éppen Izrael ellen
akarják bevetni.

Megyesi és Kovács látta a iraki tömegpusztító fegyvereket hasonló felvételeken. Londonban mutatta nekik a vigyori Tony Blair.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés