Megérkezett Trump a G7-csúcsra

2019. augusztus 24. 14:05
„Szerintem nagyon produktív lesz a vezetőket tekintve, akik többségében a barátaim” – mondta pénteken Trump.

Egy éjszakai repülőutat követően megérkezett délelőtt a G7-csúcs helyszínére, Biarritz városába Donald Trump – írja a CNN. A csúcstalálkozó hivatalos programja vasárnap kezdődik majd, de ma este már tartanak egy informális vacsorát. A találkozón az Egyesült Államok, Németország, Franciaország, Japán, Olaszország, Kanada és Nagy-Britannia vezetői vesznek részt, Oroszország a 2014-es ukrajnai manőverei után ismét kimarad a formációból.

Szerintem nagyon produktív lesz a vezetőket tekintve, akik többségében a barátaim. Nem száz százalékig, de többnyire” – mondta pénteken Trump Washingtonban. Közismert, hogy az amerikai elnök nem nagy rajongója a G7-csúcsoknak, a legutóbbi találkozók hosszas megbeszélései a környezetről és az óceánokról nem tetszettek neki. Az elmúlt két találkozót rendre ott is hagyta.

Várhatóan a mostani csúcs sem lesz konfliktusmentes, mert olyan témák is az asztalon vannak, mint Irán, az India és Pakisztán közti feszültségek, vagy éppen az amazóniai esőerdő. Donald Trump egy vasárnap reggeli gazdasági értekezleten elbüszkélkedhet majd az USA gazdasági fejlődésével, csakhogy beszélgetőpartnerei mind olyan országok vezetői lesznek, akiket érzékenyen érintett az elnök vámpolitikája. „Szerintem jól megy nekünk. A gazdaságunk jól teljesít. Van egy kis vitánk Kínával, de győzni fogunk” – mondta Trump pénteken. A „kis vita” legújabb fejleménye, hogy a Trump-adminisztráció ismét megemelte a Kínából származó termékekre vonatkozó importvámokat.

Nem valószínű, hogy az európai vezetők szó nélkül hagyják majd Trump vámpolitikáját a találkozón. Annál is inkább, mert az USA első embere eddig igen hevesen reagált például az amerikai techóriások európai megadóztatására irányuló kísérletekre. A francia szervezők nem is nagyon számítanak nagy „összeborulásokra” a találkozó során, a résztvevő vezetők még közös nyilatkozatot sem fognak kiadni – Macron szerint ezt végső soron „értelmetlen”.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

G7-csúcs = Bilderberg kihelyezett al-tagozata
Bilderberg = Rothschild Company KAMATspekuláns kihelyezett tagozata
Rothschild Company KAMATspekuláns = ?

Háttérhatalom?
Ugyan.
A pofádba másznak genderestől, szivárványos Pride-tól, PC-stől, Neokohn-ostól, Holokauszt-törvényestől, Stupnitsky és Eisenberg -féle "filmkészítőktől", a pornóiktól, a hollywoodi birtokukról, New York Timestól, mi kell még?

Még ezt sem értetted meg, idiot...
korona.2.0 2019. augusztus 24. 20:51
Vesd össze: Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve és Biarritz.

A "Cion bölcseinek jegyzőkönyv"-e.
Ezek szerint ismered.
És azt a feladatot kaptad, hogy a hiteltelenítők közé zárkózz, kemény ÁVH-s egyenléptekkel, idiot...

Gazdasági csúcs Kína nélkül? Kanada mit keres ott?
Ez valami felsőbbrendő klub?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés