Akkor most jön a miniszterelnök-csere a gyenge forint miatt?

2019. augusztus 23. 13:11
Deomkratikus Koalíció
MTI-OS
Orbán Viktor minden idők leggyengébb forintjának felelőse.

„Orbán Viktor 2008-ban 274 forintos euróárfolyamnál azt mondta, hogy »a miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak«. Amellett, hogy az akkori euróárfolyamot, sőt a 300 forintos eurót is örökre elfelejthetjük a Fidesz miatt, kíváncsiak vagyunk, hogy súrolva a 330 forintos eurót, jön a »miniszterelnök-csere«?

A Demokratikus Koalíció kíváncsian várja, mire készül minden idők leggyengébb forintjának felelőse, Orbán Viktor. Továbbra is úgy látja, hogy »a jelenlegi bizalmi helyzettel, amiben most a miniszterelnök és kormány van, nem lehet a forint esését megakadályozni«? Orbán Viktor ma is egyetért azzal, hogy »a bizalmi válságot a rossz vezetés okozza, jobb vezetéssel viszont megoldható a bizalmi válság, megvédhető a forint is«?

Vagy már megint kiderült Orbán Viktorról, hogy ellenzékben össze-vissza hazudozott, kormányon pedig ő lett a rendszerváltás utáni legtehetségtelenebb miniszterelnök?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

DEOMKRATIKUS

Tényleg az...már Freud is megmondta...

"Orbán Viktor 2008-ban 274 forintos euróárfolyamnál"
Nem ez a lényeg, az meg amikről itt zagyválsz, végképp nem.
Akkor mi is ama lényeg:
"Az elmúlt évek sikerének titka ugyanis nem más, mint az, hogy Magyarország (azaz a lakosság, a vállalatok és az állami szektor együttesen) 2012 óta nettó megtakarítói pozícióban van. A devizaadósság és a külföldiek aránya is épp ekkor kezdett csökkenni."
" Így tudott az összes államadósságon belül a külföldiek aránya közel 70 százalékról 40 százalék alá, valamint a devizaadósságé 50-ről 20 százalékra csökkenni. "

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés