Orbán üdvözölte Merkelt Sopronban

2019. augusztus 19. 11:27
Wilkommen.

Wilkommen – ezzel a címmel közölte Facebook-oldalán a magyar kormányfő az Angela Merkel soproni megérkezéséről készült videót.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tökéletes.

Remélhetőleg az egész is az lesz.

Sokat kellett addig nyelni, amíg ezt megértük.

Csodálkozom rajtad, ott, Connecticutban, Fjorföldön, vagy hol, úgy tűnik, még nem ért el a hír, amivel itt, Magyarországon mindenki tisztában van, nem titok:
Orbán alteregot, hasonmást használ.
Ő ugyanis a valóságnál sokkal kisebb, ráadásul kövérebb, nem vsoda, folyton disznóhúst zabál, de csak puhítva.
A Bundesrepublik Kancellári Hivatal pár perce tette közzé:
Angela Merkelt a soproni látogatásán félrevezették: abban a hiszemben tárgyalt, hogy Magyarországon demokratikus forradalom történt, Orbánt elűzték, akivel tárgyalt, akit dicsért, az maga Gyurcsány Ferenc volt, aki 11 év után demokratikusan visszatért jogos helyére, a hatalom csúcsára.
Miután kiderült, csalás történt, a kancellár asszony minden dicsérő, elismerő szót, amelyet a magyar miniszterelnökre vesztegetett, visszavon.
További jó szórakozást: az 1100 kommentet olvasgasd, de annyit mondok, szerezz be nyugtatót, mert az akut és idült röhögőgörcs egy időben, veszélyes lehet.
Ezt olvasd: https://444.hu/2019/08/19/merk..

Ez való neked:
V.W. a. nagy • egy napja • edited
Szerintem valaki valamit felre fordított, keresem az eredeti sajtótajekozatató anyagat, de sehol sem találom..A nemet hírügynökseg, a dpa azt emeli ki, hogy arra figyelmeztette Merkel Orbánt: a nemzetállamok szabadsaga erősen függ Európa szabadságától...ez a "jól használja fel az EU-s forrásokat" annyira távol all a valós nemet allásponttól, hogy ellenőrizni kéne...
42
•Válasz•Megosztás ›
Profilkép
Z. V. W. • 21 órája • edited
De azért csak sikerült muttinak megint belesétálnia orbán csapdájába, és a "kereszténydemokrácia" díszletei között legitimálni orbánt ezekkel a képekkel. Nem tudom hogy Habony-e még a marketing agytröszt az állampárt mögött, de valaki megint zseniálisat húzott ezzel a templom-ötlettel. Merkel nyilván nem utasíthatta vissza, elvégre ő maga is kereszténydemokrata, így viszont az egész világot bejárják majd ezek a képek arról ahogy Mutti az illiberális magyar feszület alatt a szószékről megáldja az orbán-rendszert. A politikában az ilyen képi szimbólumok mindennél többet érnek. (És ezzel nem azt akarom sugallni hogy a kereszténység eredendően rossz lenne, de sajnos magyar kontextusban a politika+templom így együtt az orbáni illiberalizmus szimbóluma)
"a. n. • egy napja
"Úgy építitek le a demokráciát, ahogy akarjátok, felőlünk királlyá is koronázhatjátok azt a beteg állatot, amíg a német cégeknek kinyaljátok a seggét."
Csók:
Angéla"
3-4 klasszissal vagy lemaradva a 444-es Ciceróktól

Az EU-támogatások hatalmas részét lopják el nálunk
OberEnnsinnen 2019. augusztus 20. 10:57

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés