Lelőtte a felszolgálót, mert sokat kellett várnia egy szendvicsre

2019. augusztus 18. 10:35

A helyiek szerint a környék a drogkereskedők és a részegek közkedvelt helyévé vált.

2019. augusztus 18. 10:35

Párizs egyik peremkerületében, Noisy-le-Grandban egy étteremben lőttek le egy 28 éves férfit, akinek a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni életét. Az AFP úgy tudja, hogy az elkövető nehezményezte, hogy túl lassan készül el a szendvicse, ezért lőtte nyakon a férfit – írja az index.

A felszolgáló kollégái értesítették a hatóságokat, de az elkövetőt egyelőre még nem sikerült elfogni a rendőrségnek.

Az AFP megkeresésére a rendőrség megerősítette, hogy nyomoznak az ügyben. A helyiek szerint pár hónapja nyílt a csendes étterem, ahol pizzát és szendvicset lehetett enni, a történtek miatt a megnövekedett bűnözést okolják, mert szerintük a környék a drogkereskedők, és a részegek közkedvelt helyévé vált.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2019. augusztus 19. 18:25
Tuti, hogy tanult az esetből.
balbako_
2019. augusztus 19. 15:16
Panaszkönyv meg nem volt....
Borpásztor
2019. augusztus 19. 07:22
Ez egy marhaság! Ilyen nincs is Franciaországban. Mint mindenki tudja, ott demokrácia van, békés együttélés, mindenki masszírozza mindenkiét. Csunya dolgok csak nálunk történnek. Remélem a fene minél hamarabb elviszi a franciákat.
igort
2019. augusztus 18. 20:34
de most komolyan mit csinált volna mást? fordult volna a gyuribához??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik