Frédi és Béni visszatér – Igaz, nem a gyerekfüleknek

2019. július 12. 20:05
Felnőttverziót fognak belőle készíteni. Ami nem erotikus töltetűt jelent, hanem azt, hogy valószínűleg káromkodni fognak benne.

Az Origó ismertetése szerint két amerikai hollywoodi pletykaoldal, az Ew.com és a Variety információt megerősítette a gyártó Warner Bros. TV és a Brownstone Productions, azaz visszatér a The Flintstones, amely itthon Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki címen vált ismertté.

A felröppent hírek szerint a most visszatérő sorozat „felnőtteknek szóló széria” lesz, ez pedig szaknyelven azt jelenti, hogy a nyelvezete nem a szombati matinék hangulatát fogja megidézni, hanem a rejtői kocsmákat, azaz a gyerekeknek ez a „reboot” nem lesz igazán ajánlható.

Mint az Origó megjegyzi, kereskedelmi szempontból érthető, hogy nem a mai gyerekeket célozzák be ezekkel a karakterekkel, ott túl nagy lenne a verseny, viszont a mai negyvenes-ötvenes korosztály még talán leül megnézni egy részt az újból, hogy megtudja, mivé lett egykori kedvence, és milyen problémákkal szembesült a két szaki...

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

(Boxmeccsen) "Bírál igazul, s nem gazul a szép Vazul, ha nem lezul..."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés