A teljes ellenzék szégyene a belvárosi paktum

2019. július 1. 11:13

Nagy Gergely Miklós
Magyar Narancs
A Momentum figyelmébe ajánlva: a szar bizony ragadós.

„Tényleg kibírják ezt röhögés nélkül, akik ezt a megállapodást leokézták? Mert hát mi is ennek az üzenete? Mit üzen ez Fekete-Győr Andrásról, Karácsony Gergelyről, bárkiről? Dobrev Kláráról, vagy Donáth Annáról? Tordai Bencéről?

Hogy szerintük ez a helyzet oké? Hogy a Fidesztől undorodó belvárosiak nem érdemelnek ennél jobbat? De legalább egy kevéssé gázos jelöltet. Mondjuk egy olyat, akire akár jó szívvel is lehetne szavazni? Aki semmilyen módon nem kötődik (sehogy, még családja révén sem, sőt, még feltételesen se) az enyves múlthoz, hanem tiszta lapot jelentene. Ez olyan nagy igény? Tényleg? Hogy ne játszanak közre a félreérthető, mutyiszagú helyzetek továbbéltetésében? Csak azért mert, övék lehet Újpest, Budafok, vagy valami más? Jut eszembe itt a végén, a magyar politika örökérvényű tanulsága, különösen a legfrissebb versenyző, a Momentum figyelmébe ajánlva: a szar bizony ragadós.

Nem árt vele vigyázni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én sem tudom, de gyanítom, hogy megtudjuk:-)))

Ha minden igaz, Leisztinger élettársáról, Tüttőről lehet szó.

Persze, hogy róla van szó, benne van az írásban. A szerző nagy problémája, hogy senki nem tiltakozott Tüttő indításán. Még a "tisztakezű" Momentum sem.

Nem értem, miért csodálkozik a momentum ön? Mi nem:-))))

Hát, egyrészt: politikai pozíciókra általában politikusokat szoktak indítani mindenhol; akik dolgoznak, küzdenek, aztán majd pénzt szereznek és megbízható módon szavaznak. Ez egy elefántcsonttoronyban élő széplélek számára valóban borzasztó lehet, de a világ azért így működik.
Másrészt (ez kevésbé általános érv, csak egy anekdota-féle) én ismertem Tüttő Katát még fiatal korából; onnan semmi rosszat nem tudok róla mondani - elég okos és alapjában véve jóindulatú is volt. Ez persze változhatott azóta, de összehasonlítva a mezőnnyel azért lehetne az a választás sokkal-sokkal rosszabb is

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés