Megalakult a Likud Magyarország Egyesület

2019. június 12. 15:12
Szalai Kálmán vezetésével alakult meg a Izrael-barát és cionista szellemiségű csoportosulás.

A hírt Tamir Wertzberger, a Likud nemzetközi kapcsolataiért felelős vezetője jelentette be, akinek a közlése szerint Szalai Kálmán, a Tett és Védelem Alapítvány vezetője lett a Magyar Likud vezetője.

Közlése szerint közel öt éve folynak beszélgetések a Likud magyarországi támogatásáról a magyar zsidó közösség tagjaival. Azt írja, hogy Facebook-oldalt is létrehoztak.

 

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Remélhető, nem ezért, amit USA-szerte hasonló(?) alapállásból művelnek:
---A gazdanép elleni hadviselés mindig is több fronton zajlott, a cenzúra és megfélemlítés mellett egy azzal szorosan összefüggő stratégia is gyakori: az erkölcsi és érzelmi manipuláció, illetve a megtévesztés. Ennek a módszertannak az egyik zsidó úttörője volt Amerikában Samuel H. Flowerman, egy kevésbé ismert, de befolyásos tagja az ún. Frankfurti Iskola kultúrmarxista körének.
---Flowerman: ... a tanárokra úgy kell tekintenünk, mint az emberi viszonyok mérnökeire, semmint a számtan és a betűvetés tanítóira.” (1950. április 23, 31. o.)
---A gyerekek értékítéletének megcélzása, és a tanárok átformálása propagandistákká lett egy fontos céljuk, amiben a fajilag összekevert iskolák nagy segítséget nyújtottak később. ---Mindez viszont nem történhet csupán az iskolákban: a Közvélemény-kutatás Világszövetsége és az Amerikai Közvélemény-kutatási Egyesület jelentősen zsidó volt, elég az egykori vezetők névlistájára tekinteni.
---Ezekben az évtizedekben a zsidó értelmiségi aktivizmus a hagyományos Amerika (és Nyugat) bomlasztására rendkívüli lendületben volt.
---Samuel H. Flowerman az Amerikai Zsidó Bizottság kutatási igazgatója volt, és 1946-ban már rendezett egy háromnapos eseményt, ahol
postai,
filmipari,
rádió- és
sajtóbeli
szakemberek gyűltek össze, és mely összejövetelnek a „diszkrimináció” iránti aggodalom volt az egyik alapja. Flowerman figyelmének központjában az állt, hogy a propaganda önmagában nem elég, annak meg is kell ágyazni egy szociokulturális hatás elérésével, mely a társadalom (hagyományos) erkölcsi karakterét formálja ...
---Egy ilyen lépés ennek irányába az etnocentrizmus, a faji-nemzeti büszkeség aláásása. Mindezt pár pontban így összegezte:
1. Az előítéletes egyének újraformálása, de legalábbis az ártalmatlanításuk.
2. A csoport értékeinek az átirányítása a tolerancia felé.
3. Erősíteni azoknak a hozzáállását, akik már most is elkötelezettek egy demokratikus ideológia iránt, talán az univerzalitás vagy a győzelem képzetének megteremtésével.
4. Azok további ártalmatlanítása, akiknek a hozzáállása még nincs megfelelően átformálva.
5.Az intolerancia jelképeinek az ellensúlyozása.
---„A kritikus stressz jelenlétének hiánya csökkenti a tolerancia jelképeinek szentelt figyelmet”. Ezért is láthatjuk, hogy minden egyes kisebbségeket ért vélt vagy valós inzultus, akármilyen jelentéktelen, bőséges áradatát indítja el a szokásos „jelképeknek”, jelmondatoknak, közhelyeknek, mint például a szintén zsidó, a határellenes mozgalom egyik fő figurájától, Steve Cohentől származó „Egy ember se illegális!” mantra, mellyel gyakran találkozunk migrációs események kapcsán.
...
„A kritikus stressz jelenlétének hiánya csökkenti a tolerancia jelképeinek szentelt figyelmet”.
*******Stresszelni, stresszelni, sokkolni, traumatizálni!******
Csodálkozol, hogy az emberek normális gondolkodása megszűnik.
Több évtizedes, de mondható, T. Herzlre akaszkodva évszázados stratégiai háború a fehér ember kiirtására!!!
A fehér nők nem szülnek, a fehér férfiak nem férfiaskodnak?
A magyar gazdasági térfél kisajátítása, 1919, 1948-1990, AVH, FEKETE JÁNOS, MTA TÁRSADALOMTUDOMÁNYOK, BÖLCSÉSZKAROK ESTÉBÉ
****** NEM VOLT ELÉG***?

Mi lesz ebből, tekintetes Úr?
Csúnya vég, vagy boldog?
...
Itt az idő megalakítani a
Magyar Magyarországért Egyesületet!
Bizony.
Nem holnap, már tegnap!
És mindegy, ki, kik azok a hiteles személyek, akik alapítják:
Morvay, Gaudi, Raffay, vagy bárki.
Én belépek!
Mit jelent számomra?
1. Első Magyarország!
2. Első Magyarország!
3. Első Magyarország!
Különben Éljen mindenki, míg a magyart nem bántja és - meg nem hal.

Az Armageddon - az emberi kormányzatok és Isten közötti végső háború - is a ti művetek lenne, majd, egyszer, nemde?
Hiszen a vértestvéreitek közül kevesen gondolkodnak el azon: "nem toljuk-e túl?", csak mennek, mennek előre, vagy hátra, mindegy, csak mennek és mennek és soha nem pihennek...
Minden nap új kihívás: Ma éppen kikbe marjunk bele?
Gondolod: Isten egyszer elmosolyodik és azt mondja: Eleget martátok Jézus követőit, eleget, hiszen már szinte kiirtottátok őket a Földemről, és ezt a Fiamért nem hagyom tovább...
Akkor lesz ez, amit Armageddonként írnak le:

"Máté 8:11 De mondom néktek, hogy sokan eljönnek napkeletről és napnyugatról, és asztalhoz telepednek Ábrahámmal, Izsákkal és Jákóbbal a mennyek országában;

Máté 8:12 akik pedig Isten országa fiainak tartják magukat, kivettetnek a külső sötétségre, ott lesz majd sírás és fogcsikorgatás."
Magatokra ismertél?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés