Dömötör Csaba helyretette Gyurcsányt

2019. május 27. 21:04
Az államtitkár szerint ismét bebizonyosodott, hogy a DK elnöke osztja a lapokat a baloldalon.

Nem hagyta szó nélkül Dömötör Csaba, hogy úgy tűnik, a Demokratikus Koalíció „megrészegült az európai parlamenti választáson elért eredményétől”számolt be a Hír Tv. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára arra reagált hétfőn a parlamentben, hogy Gyurcsány Ferenc a felszólalásában megpróbálta úgy beállítani a Fidesz európai parlamenti választások elért rekordgyőzelmét, minta az felért volna egy vereséggel. A kormánypárti politikus szerint szó sincs róla, hogy gyurcsányista politikának Magyarországon többségi támogatottsága lenne.

Gyurcsány Ferenc a parlamentben úgy értékelt, a kormány nem érte el azt a kitűzött célját az EP-választáson, hogy többségbe kerüljenek a bevándorlásellenesek Európában. Rögzítette: Európa és Magyarország meghatározó politikusai között nincs olyan, aki azt mondja, „nyakló nélkül, ellenőrzés nélkül, bármilyen feltételekkel nyissuk ki a határokat”. Maguk ezt mondják reggel, délben meg este – jegyezte meg.

Hozzátette: az eredmények alapján azok az erők fogják adni a többséget az EP-ben, akik erősebb, együttműködőbb, föderatív Európát akarnak

„Maguk ezt elbukták”, „páriák lesznek Európában”. Valóságlátásból megbuktak és megbuktak Európa-politikából

– összegzett. Véleménye szerint ennek az ország fogja megfizetni az árát az unió következő költségvetési vitájában. Gyurcsány Ferenc azt mondta, Magyarországon nem szabad sajtó, szabad sajtó nélkül pedig nincs szabad választás, így a mostani választásból az derült ki, milyen hatékony volt a kormánypártok hazugsága.

Dömötör Csaba szerint ismét bebizonyosodott, hogy Gyurcsány Ferenc osztja a lapokat a baloldalon.

Van egy politikus, aki kis híján szakadékba lökte az országot, ezzel tönkretette a baloldalt is, majd most végignézett a romokon felkapaszkodott rájuk, feltűzte a zászlót és most diadalt kiált – fogalmazott a kormánypárti képviselő.

Dömötör Csaba szerint, amikor Gyurcsányék diadalt kiáltanak az valójában az ország számára tragédia, hiszen a szocialista kormányok alatt duplázódott meg a munkanélküliség, az országot hatalmas hitelek terhelték, megnyirbálták a családtámogatások jelentős részét és mániákusan a megszorításokban hittek.

A politikus kiemelte,

Gyurcsány Ferenc és pártja úgy oktat európaiságból demokráciából és jogállamiságból, hogy a sajátjai közé lövetett.

Dömötör Csaba szerint döbbenetes, hogy 13 évvel az őszödi beszéd és a szemkilövetések után Gyurcsány a baloldal vezére, a Jobbik pedig asszisztál is ehhez.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó volt Csaba! Ezt gyakrabban a fejükre kellene olvasni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés