Teli torokból üvölteném hogy ELÉG VOLT!

2019. május 16. 22:25

Donáth Anna
Facebook
Ítéljük el közösen a kirekesztést!

„Kövér László nem csak magáról állított ki szegénységi bizonyítványt és nem csupán a lelkiismeretével kell elszámolnia. Kövér László több százezer magyart alázott meg. Szívem szerint berontanék Kövér Lászlóhoz és teli torokból üvölteném hogy ELÉG VOLT!

Elég volt az uszításból, a gyűlöletkeltésből, a gyalázkodásból!

Elég volt a cinikus, pökhendi felsőbbrendűségből!

Elég volt a félelemkeltésből, a kiszolgáltatottak megalázásából, az emberi méltóság semmibe vételéből!

Elég volt a kormánypárt és a szélsőjobb sorozatos gyűlölködő megnyilvánulásaiból, elég volt Gajdics Ottó, Tarlós István és Orbán Viktor homofób kommentjeiből!

Mutassuk meg, hogy Magyarország nem a kövérlászlók országa, hogy a felebaráti szeretet és a társadalmi szolidaritás nem csak üres frázisok. Építsünk közösen egy szabad országot, ahol senkinek sem kell félnie, és ahol nem kövérlászlók képviselik az államot, azaz minket! Ítéljük el közösen a kirekesztést.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 167 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ki akarja irtani az intoleránsokat.

Annácska szintén zenész...

Kezdjük az elején.
Az Ószövetség:
„…ki férfiúval hál mint egy asszonnyal, mindketten nagy fertelmességet cselekedtek, megölessenek; az ő haláloknak oka ő magukban vagyon.”
(Mózes III. könyve, 20/13 – Károli Gáspár fordítása)

Te hozzám képest lófasz vagy, lófaszka.
Merénmegolyan Magyarországot szeretnék,
mint Svájc szorozva kettővel, f.szfej.
Erre lépjél, köcsög demokrata.

Nincs gyűlöletkeltés, kirekesztés annyiban van, h. mindenkinek jogában áll a magán kapcsolatait megválogatni, amellett a szexuális élet, beleértve magát az irányultságot, magánügy, bár a nyilvánosság előtt valamilyen mértékben óhatatlanul megjelenik.

Ezt az óhatatlan megjelenést viszont tolerálni kell az eltérő irányultságú többségnek.

A megjelenésnek lehetnek eléggé szűk korlátai, mivel a társadalom alapvető érdeke, h. az eltérő irányultságúak azoknak is látszódjanak, amik, marginális kisebbségnek. Sajnos, példájuk akár ragályos is lehet, ami ellen a többségnek szerintem joga van józan ellenlépésekre, pl. a többségi példa preferálásával.

A Pride menetek szerintem messze túlmennek minden elfogadható határon. Büszkének lenni arra, h. kiléptek egy sok évezredes misztériumból, az új életet fakasztani képes férfi-nő viszonyból? Gúnyt űzni azokból, akik NEM ők, mások vallási meggyőződéséből?

Nem tűnik értelmes dolognak, Donáth Anna meg csinálhatna valami hasznosabbat is, minthogy tele szájjal rekedtre üvölti magát. Remélhetőleg zajszigetelt helyen.

1. Számítok rá, elvárom 5% GDP-dobbantás
2. Egy olyan versenyképes gazdag ország mint Svájc, - aki a gazdagságát munka nélkül szerezte - A világ leggazdagabb társadalmai nyitottak és liberálisak sok sok külföldivel - annyira, hogy minden házban fegyvert tartanak...
Mondjuk, az érthető is, ebül szerzett jószágot fegyverrel kell védeni, az is közhely, potyaleső rabló, mint te, a potyaleső svájci zálogos-rablónak asszisztál
Menj majd oda, ha jön az áradat, jól fogod magad érezni, mert közöttünk nem lesz helyed.

Kösz a figyelmeztetést.
Heti 1-2 esetben leugatom ezeket, csak a mihez tartás végett.
Különben időnként valóban szórakoztatóak, ill. idegesítők, nem tagadom, attól is függ, melyik lábbal kelünk, de a javaslatod helyes és jó.

Én aztán annyira irigylem Svájcot, hogy oda költözni semmiképp.
Miért?
Nincs nekem a svájciakkal semmi bajom, csak a számító, mások - Európa és a világ - sok-sok nyomorúságát kihasználó emberekkel van, akik között feltűnően sok a svájci.

Összekacsintva a mély állam bankár-spekulánsaival.
Svájc biztosítja a kifosztó nép hardverét, banki eszközrendszerét, évszázadok óta, te csak menj, maradj ott.

Ezt csinálják 30 éve, hazudnak valamit aztán megküzdenek a saját maguk által kreált hazugsággal, mintha tennének valamit.

Miből gondolják, hogy ezt még mindig bevesszük?

Jó. ELÉG VOLT belőled.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés