J. András: Különleges import hullák (és megfigyelésük)

2019. március 19. 20:04
J. T.
Vasárnap
Ha erősen hunyorítok, Geréb Ágnes bal bokája tökre olyan, mint Mussolini arca!

„Nos, Jámbor András szerint rasszista indíttatású mészárlás friss halálos áldozatainak gyors és zökkenőmentes importálásával bizonyíthatná. Hozzunk halálos áldozatokat egy messzi kontinensről, ha a közeli ábécéből nem megy, micsoda ötlet! Eszkábáljuk ki a langyos hullákat az új-zélandi tömeggyilkos, Brenton Tarrant karmai közül, adjuk azokat a mi kis tesze-tosza plakátnácink kezébe, tessék, kérlek, ne fáradj. Írjuk meg a cikkünket, fűzzük bele, hogy ORBÁN! És már kész is vagyunk.

Nem viccelünk – a Mérce egyik tegnapi anyagában tényleg valami efféle ízléses mutatvány szeretett volna kibontakozni.

A szöveg rögtön iszonyú erővel indít. Íme:

»Számunkra, magyarok számára nem ismeretlenek azok a fogalmak, amelyeket 74 oldalas manifesztációjában leírt az Új-Zélandon 49 embertársunkat meggyilkoló terrorista: fehér faj, a bevándorlók inváziója, harc a kereszténység védelmében, a nyugati világ hanyatlása.»

Jó, mi? Súlyosan elmebeteg új-zélandi fickó legyilkol – azóta már tudjuk – 50 imádkozó muszlimot, erre Jámbor fogja magát a Mércén, és eszmei rendű következtetéseket von le. Az 50 embert meggyilkoló, habzó szájú elmebeteg értékpreferenciáit vizsgálja a Jámbor András – átgázol a sűrű szájhabon, és akkurátusan hümmög. Kereszténység, ühüm. Apropó – vajh Hasfelmetsző Jack mennyire szerette a csokoládét tízes skálán, teszem azt Németh Szilárd jelenleg hatályos derékbősége viszonylatában? Érdekes kérdés ez is, nem? Charles Manson hogy állt a focival, beszéltek-e neki a fejében lakó hangok kisvasutakról? Hm-hm! (Ha erősen hunyorítok, Geréb Ágnes bal bokája tökre olyan, mint Mussolini arca!).”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés