Szólásszabadsági rendeletet fog hozni Trump

2019. március 3. 17:15
Kötelezni fogja az iskolákat a szólásszabadság biztosítására Donald Trump – ígérte hétvégi beszédében az amerikai elnök.

„Nagyon hamar” alá fog írni ígérete szerint egy rendeletet Donald Trump, melynek érvényében az amerikai oktatási intézményeknek kötelező lesz biztosítani a szólásszabadságot – jelentette be szombati beszédében az amerikai elnök. „Tudják, most teljesen eltértem a megírt szövegtől” – hangzott el az elnök közel kétórás beszédében – „Így választottak engem elnöknek, hogy mindig eltérek a szövegtől.”

A szólásszabadságról szóló rendelkezés kapcsán a színpadra szólította Hayden Williams-t, egy konzervatív aktivistát, akit a tavalyi hónapban ütöttek meg a Berkeley egy épületénél. Trump szerint Williams ütése mindenkit érint, az elnök biztatta Haydent, hogy perelje be támadóját, az egyetemet és lehetőség szerint California államát is.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha valóban megtörténik a szólásszabadság-törvény bevezetése, azzal D. Trump nagyobbat tesz az emberiségért, az USA-ért, mint az összes eddigi amerikai elnök - együttvéve.
Itt az egyszeri alkalom: imádkozzon, hogy sikerüljön, akinek fontos az isteni Teremtés, az Ember méltósága.

Tömegek vonulhattak fel a választás után "Orbán egy geci" feliratú transzparens mögött. Nagy Blanka, magáévá téve ezt a szellemiséget szintén elmondhatta a magáét. Mi a probléma?

Ez most komoly? Mert viccnek, nagyon rossz!

A világban véget kell vetni a liberális diktatúrának! Ilyen egyszerű.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés