A Nagy-Magyarország-matricák elleni balliberális hecckampány

2019. január 21. 20:13

Hetzmann Róbert
Magyar Idők
Akik teret adnak a történelmi Magyarország elleni hecckampánynak, számíthatnak a nemzeti önérzetükben megsértett állampolgárok öntudatos reakciójára.

„A provokatív felhívást azonban hiba volna üzleti húzásnak láttatni: feltételezhető mögöttes célja arra irányul, hogy a Magyar Királyság dicső múltunkat kifejező ábrázolásai ellen felrázzák a hazai kozmopolitákat, és a nevetségessé tétellel elidegenítsék a nemzeti gondolatot a társadalom szélesebb rétegeitől.

Ez a korszak azonban véget ért: nincs többé az a világ, amikor ők mondják meg, mi a normális és mi a kínos. Cseh úrnak és a mögötte álló megrendelőknek meg kell tapasztalniuk, hogy a magyarság visszanyerte életkedvét, és nem fog engedelmeskedni többé a balliberális álértelmiség morális ukázainak. Jó lesz, ha ezt a benzinkutak is szem előtt tartják, mert akik teret adnak a történelmi Magyarország elleni hecckampánynak, számíthatnak a nemzeti önérzetükben megsértett állampolgárok öntudatos reakciójára.

Nekik a Kárpát-haza jelkép, ami az Árpád fejedelem szerezte hont, Szent István országát jelenti. Ez az a föld, amiért Hunyadi életét adta, Bethlen vagy Rákóczi katonáival együtt harcolt. A mi térképünkön rajta van Mátyás király szülőháza Kolozsvárott és Márai Sándor Kassája éppúgy, mint a Madarasi-Hargita vagy az aradi vértanúk vesztőhelye. De rajta van a csurogi dögtemető is, ahová Josip Broz Tito szerb partizánjai a legyilkolt magyarok hulláit dobták, ahogy nem hiányozhatnak a képről a szabadságukért küzdő székelyek és a halállisták árnyékában is kitartó kárpátaljai honfitársaink sem. Nincs erkölcsi alapunk, nincs is kedvünk ezen változtatni, és szegénységi bizonyítványnak vagy a magyargyűlölet durva megnyilvánulásának tartjuk, ha valakit ez zavar.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csurog valójában Csúrog, amúgy jó írás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés