A Nagy-Magyarország-matricák elleni balliberális hecckampány

2019. január 21. 20:13

Akik teret adnak a történelmi Magyarország elleni hecckampánynak, számíthatnak a nemzeti önérzetükben megsértett állampolgárok öntudatos reakciójára.

2019. január 21. 20:13
Hetzmann Róbert
Magyar Idők

„A provokatív felhívást azonban hiba volna üzleti húzásnak láttatni: feltételezhető mögöttes célja arra irányul, hogy a Magyar Királyság dicső múltunkat kifejező ábrázolásai ellen felrázzák a hazai kozmopolitákat, és a nevetségessé tétellel elidegenítsék a nemzeti gondolatot a társadalom szélesebb rétegeitől.

Ez a korszak azonban véget ért: nincs többé az a világ, amikor ők mondják meg, mi a normális és mi a kínos. Cseh úrnak és a mögötte álló megrendelőknek meg kell tapasztalniuk, hogy a magyarság visszanyerte életkedvét, és nem fog engedelmeskedni többé a balliberális álértelmiség morális ukázainak. Jó lesz, ha ezt a benzinkutak is szem előtt tartják, mert akik teret adnak a történelmi Magyarország elleni hecckampánynak, számíthatnak a nemzeti önérzetükben megsértett állampolgárok öntudatos reakciójára.

Nekik a Kárpát-haza jelkép, ami az Árpád fejedelem szerezte hont, Szent István országát jelenti. Ez az a föld, amiért Hunyadi életét adta, Bethlen vagy Rákóczi katonáival együtt harcolt. A mi térképünkön rajta van Mátyás király szülőháza Kolozsvárott és Márai Sándor Kassája éppúgy, mint a Madarasi-Hargita vagy az aradi vértanúk vesztőhelye. De rajta van a csurogi dögtemető is, ahová Josip Broz Tito szerb partizánjai a legyilkolt magyarok hulláit dobták, ahogy nem hiányozhatnak a képről a szabadságukért küzdő székelyek és a halállisták árnyékában is kitartó kárpátaljai honfitársaink sem. Nincs erkölcsi alapunk, nincs is kedvünk ezen változtatni, és szegénységi bizonyítványnak vagy a magyargyűlölet durva megnyilvánulásának tartjuk, ha valakit ez zavar.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2006erlelo
2019. január 23. 13:14
Régóta vezetek.Soha semmilyen matricám nem volt.De most, úgyis meg kell újítani a Györ S.M megyei éves autópálya használatomat, először, dafke, meg azért, mert már rég kellett volna, veszek mindkét autóra.Ha liberóéknak ezzel bármi szomorúságot okozok, már több, mint ingyen van.
Valodi
2019. január 23. 00:17
Te Róbert! "... felbosszantott „civilek” - írod az eredeti cikkben, idézőjelbe téve a civil kifejezést. Hát a Váralja Szövetség már a távoli múlté? Emlékszel talán még rá, hiszen annak a civil szerveződésnek a vezetőjeként lelkes ellenzéki voltál dr. Ángyán József naiv, kormányváltást álmodó mozgalma mellett... Nagyon gyorsan öregszel, Róbert! Vigyázz, mert fiatal korod ellenére egy-két év múlva olyan leszel, mint Kovács Zoltán kormányszóvivő - kopasz, cinikus és hazug...
lewdberg
2019. január 22. 21:55
Ez valóban Magyarroszág múltja, csak a szerző elfelejtett pár részletet. Ez az a föld ahol a legtöbb ősünk, a lakosság 95%-a jobbágy volt akikkel a nagy urak semmi közösséget nem vállaltak hiszen a nemzet kifejezés csak őket illette, a paraszt csak arra volt hogy fizessen neki míg ők hátradőltek a kastélyokban. Ez az a hely ahol a jó magyar összetartás meghozta az eredményét és lett három részre szakadt ország. Ez az ahol a nemesek saját jogaikért véreztették, harcba küldték föld népét, körömszakadtig védte a kis birodalmát és nem akarta a jobbágyokat elengedni. Ez a Pató Pálok országa. Ez az a hely ahol a modern időkben csak a háború előtti évekre lett enyhe magyar többség, némi trükközéssel. Ez ahol a kezdetben felvilágosult kisebbségi jogokat egyre vették vissza, ahol évről évre kevesebb volt a nem-magyar iskola, ahol az ország felét kivető nem-magyaroknak szinte semmi reprezentációjuk nem volt. Ez volt a Magyar Királyság, egy kozmopolita, sok vallású és sok nyelvű ország ahol a kisgyerek felnőtt úgy hogy akár négy nyelven is tud, mégis a nagy urai egynyelvűvé akarták tenni, és mi napig nem értik sokan miért nem tudunk népszerűségi versenyeket nyerni. Ez ahol sokak szerint mindenki körülöttünk hülye és rosszul tudja, bezzeg mi. Ez az a hely ahol a nagy háború idejére is csak 5% szavazhatott, ahol anagy urak megvetették a szélesebb, urambocsá nőknek is adott választójog ötletét. Ahol a nép körében legnagyobb pártot elnyomták, ahol a munkásnak és parasztnak nem volt hangja hiába az ígéretek, hiába ők dolgoztak 16 órát gyárban, földön, hiába az ő vérük hullott a Doberdón. Ez a nagy uri osztály na meg későbbi, eszemi utódaik meg csodálkoztak, ma se értik miért történt az ami 100 éve. Ez az a hely ahol először kezdték a zsidók jogait nyírbálni, majd fél milllió honfitársunkat halálba küldték. Ez az a hely amely beleszaladt ugyanabba a katasztrófába a második háborúban mint az elsőben. Kedves honfitársak, ez IS a hazánk történelme. Kérjük a nagy pátoszos felsorolásokban a dícső történelmünkről legalább írjátok oda, hogy bizonyos részeket kihagytunk.
Zokni
2019. január 22. 10:02
"...Nekik a Kárpát-haza jelkép, ami az Árpád fejedelem szerezte hont, Szent István országát jelenti..." - írja. Értem én. Persze. A horogkereszt is az volt csak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik