Természetesen a homokba is dughattam volna a fejemet

2018. december 27. 12:17

Toroczkai László
Facebook
A balliberalizmus ugyanis az a tömeggyilkos ideológia, amely kikapcsolja az immunrendszert.

„Megnéztem azt a felkavaró videót, amelyen a marokkói iszlamista előemberek egy késsel élve lefejezik az egyik dán turistalányt, a vérben úszó, meggyalázott 24 éves Louisa Vesterager Jespersent. A videót a terrorista gyilkosok a lány telefonján keresztül a Facebookra is feltöltötték, és elküldték az áldozat édesanyjának és ismerőseinek. Természetesen a homokba is dughattam volna a fejemet, ahogyan sokan teszik (https://youtu.be/3uB3cOb5i3w), de én inkább szembenézek a valósággal, s gyűjtöm a tapasztalatokat. A balliberalizmus ugyanis az a tömeggyilkos ideológia, amely kikapcsolja az immunrendszert. Az a 24 éves dán és 28 éves norvég lány (Maren Ueland), akik karácsony előtt a marokkói hegyekbe indultak egyedül sátorozni, szintén ennek az élettel össze nem egyeztethető, hazug ideológiának estek áldozatul. A lányok nemrég még ilyen videókat osztottak meg, amelynek a lényege, hogy nem szabad előítéletesnek lenni: https://youtu.be/hAhxYXrHrSE
Én inkább elmagyarázom a lányaimnak, hogy ne induljanak egyedül sátorozni Afrikába, a Közel-Keletre, sőt egy kellemes esti séta helyszínéül se válasszanak egy borsodi cigánytelepet vagy Budapesten a Hős utcát. A tapasztalat nem előítélet, hanem a túlélés egyik feltétele.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

2018 nyaráig elég látványosan homokba dugtad a fejed, Toroczkai.

Nem az első és nem a második eset, hogy szőke, kék szemű európai lányok, az általatok híresztelt ideológiáknak bedőlve lesznek iszlamista szélsőségesek áldozatai.

Ti nyugodtan okádhatjátok bárhonnan a hülyeségeiteket. De a józan , óvatosságra intő hangokat, azt pont így fogadjátok, Európa szerte. Hülyék és/vagy gazemberek vagytok!

Ja, igen, vannak a jobboldaliak, meg a függetlenek. Baloldali az sosincs. A ne beszéljen senki se arról, hogy a nők, valójában nem Xenák, és nem tudják megvédeni magukat.
De igen, te is egy baloldali gazember vagy!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés