Index: Lehet, hogy nem zárult még le Gruevszki ügye

2018. november 20. 15:46
Az Index Mirkóczki Ádám jobbikos képviselőre hivatkozva arról ír: a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal részéről ma az hangzott el, még nem zárult le a macedón exkormányfő menedékkérelmi ügye.

Arról ír az Index: a nekik nyilatkozó Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő szerint a parlamenti nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal vezetője arról beszélt, hogy Gruevszki kérelmének elbírálása még nem zárult le és az egy hosszadalmas folyamat, sokáig tart majd. 

Ugyanakkor a mai napon a Magyar Idők arról írt: ők arról értesültek, hogy Gruevszki megkapta a menedékjogot Magyarországon.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Viktor utasítására kiadták a baltás gyilkost, ezek után a (keresztény) Örményország megszakította a kapcsolatokat Magyarországgal.
Gondolom a következő Macedónia lesz aki ezt megteszi, mert Viktornak ez a diplomáciai kapcsolat nevű izé annyira nem fontos, ha falkatársról van szó.
Vajon Gruevszki (anyagilag) mennyire lesz hálás Viktornak a segítségért???

Hát, Svájcban még mindig erősen őrzik a számlatulajdonosok kilétét, no meg igen sok offshore paradicsom is van a világon.
Azt meg csak a fanatikusok hiszik el, hogy a Nemzet Gázszerelője Stróman Lőrinc nem hálás a sok segítségért amit a vezér révén kapott...

nem ugyanaz, hogy befogadtak a kerelmet es elbiralas alatt van, es ez ideig menedekkerokent elvez vedelmet, meg a vegleges dontes, hogy statuszt kap-e. ezt igazan illene tudni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés